DRITI UT 

(carzyface :D )

Det er et sjokk hvert år! Du drar ut døra på morran i boblejakke, også sjokkerer været med 20 grader og boblejakka kan pent bli lagt til side (heldigvis). Jeg veit jeg snakker mye om været, men det er det vi nordmenn gjør, så regner med dere synes det er like interessant som meg..

Men iallfall, i går dreit jeg meg ut, det er jeg forsåvidt vane med å gjøre, så det er liksom ikke noen krise lenger når jeg gjør det, det er like fort glemt som det forekom. Men i går klarte jeg å å gjøre det to ganger på rad, jepp, det er en som ikke lærer av den første feilen for å si det sånn. Dere vet når dere snakker i handsfree, sant? Det er liksom akkurat som man er så inn i samtalen med den andre at man like gjerne kunne sitti i samme rom, også glemmer man jo at folk rundt deg kan høre hva du sier, fordi du har jo pluggene i øret.. Ja, bare la oss si det sånn at jeg la igjen en liten kommentar når jeg stod å venta på grønt lys over veien, det jeg glemte var at alle som sto rundt meg også fint kunne høre hva jeg sa, for jeg er snakker også ganske høyt selvom jeg tror jeg snakker lavt. Så ja, jeg fikk et par blikk. 

Men hei! Oppmerksomhet er oppmerksomhet, right? (ok, dette håper jeg at jeg slipper å drite meg ut på igjen).. Dere husker kanskje da jeg sang for alle i bilkøen? Glemte at jeg hadde vinduet nede? Sånne ting... Det er meg..

Hvordan er det med dere? Har dere fått til noen skikkelige flauser før?
 

 

INSTAGRAM: CHRIPAULS    FACEBOOK: HER    KONTAKT: DREAMOFSTYLE@HOTMAIL.COM

8 kommentarer

liveterherlig93

06.05.2017 kl.10:26

fine bilder:)

dreamofstyle

06.05.2017 kl.10:33

liveterherlig93: Takk <3

Minrefleksjon

06.05.2017 kl.12:29

Haha, herlig!! Jeg er ei stor kløne så har noen flauser ja.

Jeg har en utrolig dårlig retningssans og min yngre søster har en meget god en. Vi var i syden og befant oss på en parkeringsplass der det var trapper til underetg og overetg. Vi fant på at vi skulle kappløpe til hovedutgangen. For meg var det ikke åpenbart at det var i overetg så det hele endte med at vi sprang i hver vår retning. Hun opp og jeg ned i totalt feil retning, selvfølgelig var det folk som så på oss for det så jo litt komisk ut. Fikk oss en god latter etterpå!

dreamofstyle

07.05.2017 kl.12:49

Minrefleksjon: Haha ;p nå lo jeg for meg selv her! Godt man har slike øyeblikk man kan le av senere :P

Kaja Jeanette

06.05.2017 kl.19:26

Du kan jo lage en egen flause kategori på bloggen :P Det er gøy :P hehe

dreamofstyle

07.05.2017 kl.12:49

Kaja Jeanette: Haha, det burde jeg faktisk! Jeg får til så utrolig mye rart, her om dagen klarte jeg å gå fra en restaurant uten å betale ;p Men gikk tilbake da ;)

Bella

07.05.2017 kl.14:59

Älskar den här outfiten, den är så fin!

http://nouw.com/bellss

dreamofstyle

07.05.2017 kl.16:23

Bella: Så kult :) Ha en fin søndag :)

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Tjena! Her på bloggen vil jeg dele alt fra alle mine useriøse tanker til de litt mer viktige temaene + masse bilder. Elsker å ta antrekksbilder og skrive om alle slags mulige temaer som faller meg inn. Deler også litt fra sykdommen jeg lever med. Seriøst og useriøst :) Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits