UKAS SPØRSMÅL // HVOR FINNER DU ANTREKKSINSPIRASJON? 

"Du tar mange flotte bilder av antrekk, hvor finner du inspirasjon til de ulike antrekkene?"

Merkelig nok er jeg ganske interessert i klær, jeg skriver merkelig nok fordi frem til jeg var 18 år kunne jeg ikke brydd meg mindre om hverken hva jeg hadde på meg eller om merker. Jeg hadde antagelig aldri sett i et moteblad og joggebuksa var det som funket best og føltes best. Nå i senere tid har jeg syntes det har blitt utrolig gøy med klær (om det går an å si?). Jeg liker hvordan klær kan gi folk et inntrykk av deg, og hvor forskjellig inntrykk de kan gi. Noen ganger går jeg for noe veldig classy om man kan si det slik, eller rett og slett college-genseren og hullete jeans. Er det ikke rart hvor forskjellig folk kan oppfatte deg bare på grunn av hvordan du velger å kle deg?

Men over til spørsmålet. Her er en liten liste på hvordan jeg får inspirasjon til ulike antrekk:

  • Pintrest: Her søker jeg ofte på ulike outfit og ser hvilke stiler jeg faller for, slik vet jeg hva jeg vil gå for når jeg er på shopping.
     
  • Blogger: Det er utrolig mange kule motebloggere der ute, ofte må man lete litt og ikke alle ligger på topplisten. Det er veldig få på topplisten på blogg.no jeg finner inspirasjon hos i forhold til antrekk. Her er noen blogger jeg liker å ta en titt på i forhold til antrekk: Thatpommiegirl.com, Kenzas.se og Candidthat.
     
  • Youtube: Veldig mange lager jo videoer om "clothing haul" og outfit videoer, her kan man nesten søke på hva man vil. 
     
  • Nettsider: Innimellom tar jeg turen innom "new in" på sider som H&M, Boohoo.com og nelly.com for å sjekke ut hva det siste som har ankommet er.

 

Håper det ga et greit svar på hvordan jeg finner inspirasjon til forskjellige antrekk? Det viktigste er kanskje at man har en basic-garderobe som man er fornøyd med, kanskje jeg skal lage et eget innlegg på hva hva jeg mener er det viktigste av basics? Tenker dere det kunne vært et eget innlegg? 

 

9 kommentarer

liveterherlig93

27.04.2017 kl.20:54

fine tips:)

dreamofstyle

27.04.2017 kl.20:59

liveterherlig93: :D Så bra du synes det!

Charlotte

27.04.2017 kl.21:17

Kjempefine tips :D

dreamofstyle

27.04.2017 kl.21:35

Charlotte: Så fint du synes det :D

Søtmonsen :))

27.04.2017 kl.21:23

Fine tips :) Finner de på instagram, facebook og blogger for det meste :)

dreamofstyle

27.04.2017 kl.21:34

Søtmonsen ): Instagram er sikkert veldig kjekt å bruke til det ja :) Jeg er så dårlig på å finne noen jeg liker å følge =/

Victoria Larsen

27.04.2017 kl.21:24

Kjempe fint antrekk og fine tips :)

dreamofstyle

27.04.2017 kl.21:34

Victoria Larsen: Så flott du synes det :)

28.04.2017 kl.13:21

Kjempe fine tips ha en god dag

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Tjena! Her på bloggen vil jeg dele alt fra alle mine useriøse tanker til de litt mer viktige temaene + masse bilder. Elsker å ta antrekksbilder og skrive om alle slags mulige temaer som faller meg inn. Deler også litt fra sykdommen jeg lever med. Seriøst og useriøst :) Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits