HVORFOR ER DET SÅ FLAUT?


Jeg veit jeg sa det var siste gang på en stund her om dagen, men når man blir bedt med ut, så teller det ikke. For å si nei når noen ber med ut på middag, der går grensa for hva jeg kan stå imot, så ja, vi har vært ute å spist igjen. Å, det var nydelig! Det er en ting jeg har lurt litt på, hvorfor synes noen det er så sykt flaut at noen velger å gå ut å spise alene? Jeg bare skjønner det ikke? Jeg synes det er helt topp at noen trives i sitt eget selskap, ikke er redde for å sitte alene og ikke synes det er det spor rart å gå ut å spise alene. Hvorfor skulle det være det? Jeg synes mer synd på de som faktisk synes dette er flaut, fordi den gangen de blir eldre og ikke lenger har en partner å gå ut å spise med, ja, da blir de bare sittende hjemme da eller? Fordi det er flaut å spise alene ute? 

I dag så jeg en eldre mann som var ute å kosa seg alene på restauranten, han kosa seg med både fiskesuppe (fikk med meg hva han bestilte, og til info; det var mer reker enn fiskebiter i suppa, sa han..). Jeg blir så glad når jeg ser eldre som koser seg ute på brygga/ restauranter/ cafeer selvom de ikke nødvendigvis har noen å gå sammen med. Skal man slutte å gjøre ting man er glad i bare fordi man ikke har noen å dele det med? Er det virkelig så kleint å sitte alene å spise en middag?Hva er det som gjør at det liksom er så flaut å sitte alene å spise? Er det fordi da tror folk du ikke har venner, eller fordi du er ensom? Ja, det kan faktisk hende at noen av menneskene som går ut å spiser alene er ganske ensomme, men de er kanskje mindre ensomme om de er ute blant folk å spiser, og det i seg selv er jo bare bra. Husker jeg kjente en jente som ikke en gang turte å komme først til restauranten, for ho syntes det så så dumt ut å sitte alene. Da har du kanskje en liten selvtillitsjobb å gjøre... 

Jeg har selv sittet og spist lunsj alene (altså, jeg var ikke heeelt alene på restauranten, men dere skjønner), tok med meg en bok og ble sittende å spise og kose meg. Grunnen til at jeg gikk alene var fordi venninna mi jeg var på ferie med hadde blitt litt dårlig den dagen så hun orket ikke gå ut, men altså, den her trenger mat, så da ble det alene. Og vet dere hva, det gikk helt fint! Null stress, og om jeg noen gang blir alene i fremtiden, ja da skal det fader ikke stoppe meg fra å nyte en bedre middag på brygga alene! 

Tenk så kjedelig liv man får hvis man hele tiden skal sette begrensninger for seg selv fordi man synes så simple ting er flaut, ja da blir det kjipt.

 

 

INSTAGRAM: CHRIPAULS    FACEBOOK: HER    KONTAKT: DREAMOFSTYLE@HOTMAIL.COM

14 kommentarer

Charlotte

23.04.2017 kl.19:17

fine bilder og bra innlegg :D

dreamofstyle

23.04.2017 kl.19:22

Charlotte: Sy fint du synes det, takk :)

emmadrevvatne

23.04.2017 kl.19:24

Helt enig med deg! :D Det må da være lov å få spise ute alene uten at andre dømmer deg for det!

dreamofstyle

23.04.2017 kl.19:58

emmadrevvatne: Helt sant, synes det er flott gjort av de eldre som kommer seg ut og koser seg :D

Irene

23.04.2017 kl.20:01

Jeg syns ikke det er flaut :)

Jeg har vært på restaurant alene jeg og det gikk helt fint :)

dreamofstyle

23.04.2017 kl.20:31

Irene: Ikke sant! Er nok ikke så ille som noen skal ha det til ;) Så artig og høre at det er fler som ikke synes det er rart :)

TINANNA

23.04.2017 kl.20:05

Helt enig, det er kjempe bra å kunne kose seg alene! Har f.eks. veldig lyst til å dra til utlandet alene en gang! :D Selv om det virker litt skummelt!

dreamofstyle

23.04.2017 kl.20:32

TINANNA: Åå, det har jeg hatt lyst til også! Tror jeg kunne hatt veldig godt av det. Har reist alene til Australia, men da har jeg jo møtt noen jeg kjenner der. Kunne faktisk tenkt meg å reise til et "syden-land" alene en gang :) Hvor kunne du tenkt deg å dra alene?

Martemeomamma

23.04.2017 kl.20:58

Ha en fin kveld:)

dreamofstyle

23.04.2017 kl.21:01

Martemeomamma: I lige måde <3

Søtmonsen :))

23.04.2017 kl.21:16

Kan vel heller si at det er kjedelig å spise ute alene :) Men så klart helt greit om man er alene akkurat den gangen :)

dreamofstyle

23.04.2017 kl.21:18

Søtmonsen ): Enig der, kjipt å ikke ha noen å preke med :P Men synes liksom ikke det er flaut som ganske mange synes ;)

Bella

24.04.2017 kl.10:32

Helt sant! Det är ju faktiskt bara positivt att någon trivs i sitt eget sällskap.

dreamofstyle

24.04.2017 kl.10:34

Bella: Enig med deg! :)

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits