SVIDDE PENGER OG DEPRESSIVE INNLEGG


Det her flytte-greiene tar på og da mener jeg ikke på oss, men på lommeboka. Det kommer så utrolig mange grunner til å spise ute i en slik periode at menyene kan jeg nå utenatt (noe jeg egentlig kunne fra før av).Jeg kan nevne noen grunner:

  • Man har visning, dermed detter man raskt ut av middagsrutinen og det er mye lettere å ta en tur inn til byen å spise der enn å begynne med noe "sent" på kvelden hjemme.
     
  • Det skal være ryddig i heimen til visning, så dermed vil man ikke ha oppvask, hehe.
     
  • Det er generelt alltid en god unnskyldning for å gå ut å spise.
     
  • Man må leve mens man kan, for når man flytter over i hus blir alt dyrere og man blir fattig igjen.. 

Men i kveld dere, da koser vi oss med hjemmelaga pizza i heimen. Jeg har blitt helt hekta på pizza med bare forskjellige oster og skinke. Eller jeg kan vel ikke akkurat si at jeg har blitt hekta når jeg kun har spist det i 5 år? Eller er man blodfan da? Uansett, så digger jeg rømme, chili og hvitløk som pizzasaus, prøvd det før? Det burde dere iallfall! It's amazing!

Gud, oj, brått kom Gud med tykk skrift! Skills. Jeg prøver igjen.

Gud, jeg har begynt å skrive litt om forskjellige personlige ting, å nei, nå må dere ikke gå helt i kjelleren, det er ikke nitriste eller depressive innlegg (de som egentlig folk elsker å lese..). Eller det kommer an på øyet som ser, noen slenger jo ut deprimert mer enn noe annet. "Fikk lettmelk i stedet for skummamelk, ble så syyykt deppa". Ja, dere skjønner.. Men, jeg vet ikke helt ossen jeg skal formulere disse innleggene uten at det skal virke som om jeg har et helt sykt deprimerende liv som burde vært tak i for lenge siden. Altså, det er jo ikke så deprimerende å bruke 3 timer på frokost, 4 timer på å se i veggen og 5 på å tenke på mat... 

Slapp heelt av, jeg går på skolen å (akkurat som det løfta det hele) og har faktisk noen venner, en hund, og en samboer (flaks det bare var ên samboer da) jeg må vie tiden til også..

Neida, fra alvor til alvor her. Jeg skriver litt på disse innleggene som er litt mer personlig, men vet enda ikke helt hvordan jeg skal legge de frem, for tingen er at jeg har det bra (gud forby, i dette samfunnet hvor alle helst skal slite med noe), til tross for alt som har skjedd og fortsatt er, men jeg vil gjerne forklare litt rundt det fordi det er nok mange som lurer på hvorfor og hvordan det er å "gå hjemme" når du er 27 år og du en gang jobbet fullt. Vi får se hvordan det blir. Dette ble et rotete innlegg, men sånn ble det, ferdig med det.

 

 

INSTAGRAM: CHRIPAULS    FACEBOOK: HER    KONTAKT: DREAMOFSTYLE@HOTMAIL.COM

5 kommentarer

Minrefleksjon

21.04.2017 kl.21:02

Du skriver så utrolig bra syns jeg. Og ikke minst morsomt. En fryd å lese :)

dreamofstyle

21.04.2017 kl.21:24

Minrefleksjon: Det er det beste komplimentet noen kunne gitt meg, tusen takk :D Det setter jeg stor pris på! <3

TINANNA

21.04.2017 kl.23:44

Helt enig, man må leve mens man kan! :D Og du skriver så bra! Personlige innlegg virker veldig vanskelig å skrive, så tror man bare må skrive ned det som kommer til tankene <3

dreamofstyle

22.04.2017 kl.13:40

TINANNA: det har du nok helt rett i ;) så får man heller formulere litt etterhvert ;) så hyggelig du synes det :D ha en flott helg!

MarryK

22.04.2017 kl.01:03

Stå på - heier på deg uansett!! :) :D

dreamofstyle

22.04.2017 kl.13:41

MarryK: <3

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits