BLOGGPLANER

Tenkte å gi dere en liten oppsummering på hva jeg ønsker at bloggen skal inneholde fremover. Alltid greit å ha en liten plan på hvordan og hva bloggen skal dreie som om. Så her er en liten oversikt over hva jeg ønsker å skrive om:

Hverdag: Helt random ting, jeg elsker å skrive, derfor blir det fort noen innlegg som egentlig ikke har noen mening, men kun ting jeg har opplevd og gjort den siste tiden (synes selv det er litt digg å lese om helt uinteressante ting innimellom, da får hjernen en pause).

Temaer: Jeg vil fortsette med å skrive om enkelte temaer som opptar meg, interesserer meg eller som rett og slett irriterer meg.

Personelig/ Sykdom: Så teit å kalle det for sykdom, men jeg kommer til å skrive litt om min situasjon, nettopp fordi det kan kanskje hjelpe noen med å forstå hvordan dert er å være i en slik situasjon jeg er i, eller rett og slett for min egen del, slik at jeg har "dokumentert" litt om hvordan det er å ha en slik "sykdom" ingen andre har.

Outfits: Jeg digger jo å ta antrekksbilder, så det kommer det til å bli mye av! Jeg aner ikke hvorfor jeg synes det er så gøy, men jeg har jo syntes det har vært gøy med klær og bilder siden jeg var en knøtt. Top Model var jo et favorittprogram og jeg husker (selvtilliten på topp) at jeg tenkte jeg kunne gjort de shootene mye bedre selv, haha!

Style: Som jeg har hatt en stund; et eget innlegg som heter "style", her vil jeg gi tips og triks i forhold til klesstil og styling (for det er jeg jo en mester på..Neida, men jeg vil komme med tips om ting jeg synes er kult).

Ukas: Ukas innlegg vil fortsatt komme, altså ukas hendelse, antrekk osv.

Ukas spørsmål: Det vil være spørsmål jeg har fått stilt av lesere eller ting jeg ønsker å oppklare/ forklare.

Mitt spørsmål til dere: Er det noe spesielt dere synes er gøy å lese om, noen forslag til innlegg eller noe dere ønsker å se på bloggen? Let me know! Det beste er å få forslag fra dere lesere, for det er dere det er gøy å skrive for :)

 

 

INSTAGRAM: CHRIPAULS    FACEBOOK: HER    KONTAKT: DREAMOFSTYLE@HOTMAIL.COM

8 kommentarer

Lise Brevik

20.04.2017 kl.15:31

Spennende :) gleder meg til å fortsette og følge deg

dreamofstyle

20.04.2017 kl.15:39

Lise Brevik: I lige måde :D

Hege Kristin

20.04.2017 kl.15:39

så spennende <3

dreamofstyle

20.04.2017 kl.15:40

Hege Kristin: Gleder meg til å fortsette :D Håper du har en tipp topp torsdag <3

Victoria Larsen

20.04.2017 kl.15:43

Høres jo spennende ut! Gleder meg til å følge deg videre :)

dreamofstyle

20.04.2017 kl.16:26

Victoria Larsen: I lige måde :D

TINANNA

20.04.2017 kl.20:47

Virket som en bra plan :D Jeg liker egentlig hverdagsinnlegg veldig godt! Det er morsomt å se hva andre gjør en helt vanlig dag ;P

dreamofstyle

20.04.2017 kl.21:07

TINANNA: Jeg å, og spørsmål ;)

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits