UKAS

Mest leste innlegg:

Det var faktisk veldig mange som leste innlegget hvor jeg svarte på spørsmål. Jeg elsker jo slike innlegg selv, det å sitte å lese om helt uinteressante svar fra andre synes jeg egentlig er ganske artig. Du kan lese innlegget "HER".

Latter:

Uff! Jeg ler fortsatt av å tenke på det her. Men aprilsnarren ble bedre enn jeg trodde i år. Jeg pleier aldri å huske at det er 1. April. Men når klokka slo 00.30 var jeg rask med å regne sammen at det var blitt 1. april (avansert matte...) så jeg dro til med den gamle elgspøken. Dere kan heller lese innlegget "HER" fordi jeg klarer ikke gjenfortelle det på samme måte nå.

Antrekk:

Det er definitivt den nye rød bomberjakken <3Hendelse:

Denne uka har det vært fullt kjør! Vi har ryddet ut av leiligheten, og det er helt snålt hvor tomt og rent det blir når man får ut alt som har samlet seg opp. Men nå må ting ut, er jo ikke lenge til første visning (!!). Jeg er så sykt spent og håper noen finner leiligheten like fin som det vi har gjort, det er jeg helt sikker på. Det andre er at første eksamen er levert, så nå er det påskeferie!

Innkjøp: 

Smykke og denimjacket..

Håper dere har hatt en knall uke, nå trer vi jo inn i påskeuka, og det er jeg ikke lei meg for, for å si det sånn! Det blir så deilig (egentlig akkurat som en vanlig uke for meg, men påske er påske :D ) Også er det jo så innmari fint vær da dere! I dag har jeg tatt bilder i singlet (ikke forestill dere no...). Kos dere masse i helga og nyt påskeuka med snop og det som hører med! Vi snakkes jo selvom, bloggen tar aldri feri #ekteblogger (nettopp fordi det ikke er en jobb og fordi det enn så lenge er en hobby..)

Ha en flott kveld!

 

 

INSTAGRAM: CHRIPAULS    FACEBOOK: HER    KONTAKT: DREAMOFSTYLE@HOTMAIL.COM

9 kommentarer

TINANNA

07.04.2017 kl.21:27

Så fine innkjøp! Ja, det skal bli kjempe deilig med litt ferie, kos deg masse <3

dreamofstyle

07.04.2017 kl.22:12

TINANNA: Du å! :D <3

TINANNA

07.04.2017 kl.21:35

Så fine innkjøp! Ja, det skal bli kjempe deilig med litt ferie, kos deg masse <3

Gina Elena

07.04.2017 kl.21:55

Åå elsker den rød bomberjakken :D Jeg har en i rosa og bare elsker den! Kos deg masse <3

dreamofstyle

07.04.2017 kl.22:12

Gina Elena: De er så konge :D I lige måde <3
Så flott innlegg, og så fin jakke :D

dreamofstyle

07.04.2017 kl.23:25

Tanja Amanda Höglund Pettersen: Takk, hyggelig du synes det :)

Minrefleksjon

08.04.2017 kl.10:31

Fint innlegg, ønsker deg en riktig god dag! :)

dreamofstyle

08.04.2017 kl.11:00

Minrefleksjon: I lige måde :D

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits