UKAS SPØRSMÅL // HAR DU NOEN PLAGER ETTER OPERASJONEN? 

Har du noen plager nå etter operasjonen?

Som nevnt tidligere så tenker jeg å lage et innlegg om hvordan det er å leve med kroniske plager etter en slik operasjon. Jeg vet bare ikke helt når jeg føler jeg får formulert innlegget riktig. Men jeg skal svare kort på dette nå.

Jeg har flere plager etter operasjonen. Selve operasjonen gikk veldig bra, og alt ble kanskje enda bedre enn forventet. Men med et slikt inngrep følger det med en del plager, sånn er det bare. Noen av plagene er større enn andre. Det vil si at akutten bør helst være i nærheten, andre plager er i mindre grad, men påvirker fortsatt hverdagen ganske mye. Jeg vil ikke gå inn på hva akkurat disse plagene er nå, men det gjør at jeg er utrolig mye sliten, får altfor lite søvn, utslitt på grunn av smerter og næringstap.

Plagene gjør meg stort sett ingenting, ja, det kjipt, men hvem her i livet er det som ikke har det kjipt og vondt en gang i blant? Sånn er det bare. Man kan ikke la slike ting stoppe seg fra å leve så normalt som mulig. Jeg tenker sånn; hvorfor skal jeg få et kjipt liv, bare fordi kroppen min har det? Det er helt uaktuelt. Her skal livet nytes til det fulle med venner, samboer, familie, turer, trening, festing, skole og det som hører med.

Det vil som sagt komme et innlegg senere, men jeg er ikke helt klar enda, vil at det skal bli formulert på mest riktig måte i forhold til hvordan jeg opplever det.

Håper det ga et lite svar på spørsmålet :) 

 

 

INSTAGRAM: CHRIPAULS    FACEBOOK: HER    KONTAKT: DREAMOFSTYLE@HOTMAIL.COM

8 kommentarer

Charlotte

06.04.2017 kl.20:04

Håper går bedre etterhvert med deg :)

Eg slite med magen min men for de ikke finne ut hva som gjør det.

dreamofstyle

06.04.2017 kl.20:07

Charlotte: Takk :) Det er så dumt når de ikke finner ut av det =/ De brukte 20 år på å finne det ut på meg, alltid fått høre at "alt er bra", og brått så hadde det gått altfor langt.

Håper du finner ut av det og aller best om du blir bra :)

Kaja Jeanette

06.04.2017 kl.20:07

Du er så sinnsykt sterk!! Måten du tenker på er virkelig inspirerende <3

dreamofstyle

06.04.2017 kl.22:45

Kaja Jeanette: <3 Så god du er :)

TINANNA

06.04.2017 kl.20:13

Bra du ser positivt på det, det betyr alt <3 Lykke til videre <3

dreamofstyle

06.04.2017 kl.20:52

TINANNA: Takk :D Det har alt å si <3

Nora Piscopo

06.04.2017 kl.21:10

Håper ting blir bedre! du er vakker <3

dreamofstyle

06.04.2017 kl.21:29

Nora Piscopo: <3 Bare det ikke blir verre :)

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits