STOLT OVER Å TA PÅ EN SOKK

Har du noen gang vært glad for at du klarer å ta på deg en sokk? Eller vært stolt over å gå opp en trapp på 19 trappetrinn? Jeg lovte meg selv å alltid være takknemlig for at jeg klarer å kle på meg selv, reise meg opp av senga uten hjelp og kunne gå til butikken.

Gleden over å kunne reise seg opp av en seng uten hjelp var helt fantastisk. Noe så simpelt. De fleste gjør det hver eneste dag uten noe som helst tanke rundt det. Det er sånn det skal være. Jeg tenker heller ikke på det lenger, men en gang var det en milepæl.

Den største utfordringen var sokkene (som høygravide sikkert kjenner til), det var vanskeligere, det var derfor tøflene var så kjekke å ha. Outfitten var hvit morgenkåpe og lyseblå tøfler (gave fra bestemor og kanskje det som har blitt mest anvendt). Når man skulle være litt ekstra pynta var det en rutete pysj, da følte man seg fin. Den pysjen betydde noe ekstra, den var en gave fra en av mine beste venner. Og den var med knapper foran, noe som gjorde den mulig å ta på uten hjelp etterhvert. Så når man suste (de fleste på 80 år med rullator føk forbi) rundt i gangene med prekestol og medisinstativ følte man seg fresh. Pysjen og tøflene gjorde susen. Det skal også nevnes at det julepynta medisinstativet også hadde sin sjarm og trakk opp stemninga. Det så ut som et vandrende juletre på grunn av julekulene man hadde fått i gave ble hengt opp i det.

Det var jul. Men det eneste tegnet til det var medisinstativet med julekuler. De fleste i gangene må ha ledd litt inni seg der den lille jenta (eller har man blitt dame når man er 23?) kom kjørende med prekestol i pysj-outfitten og juletreet sitt ved siden av. Er det jul, så er det jul, uansett hvor man er, om det så er i en hvit gang på Ullevål sykehus. Men det var bedre at det var fokus på julekulene enn alle ledningene fra stativet som var koblet til kroppen. 10 minutter på 2x20 meter, ny rekord. Frem til dørstokken inn til neste sengepost og tilbake. Nå måtte man sette nye mål, målet ble å gjøre det samme tre ganger om dagen.

Jeg var sur på trening her en dag fordi jeg ikke fikk til å ta squats med vekt, noe så simpelt. Alle er jo sterke i beina. Det er derfor jeg kom på dette. Det er utrolig hvor fort man glemmer. Hvor fort man tar ting forgitt. I mange tilfeller er det en flott mekanisme at man glemmer, slik at man kommer seg videre. Man kan ikke være fanget i en fortid. Men fortid kan prege nåtid. Noen ganger kan det være greit når man føler at man ikke har kommet noen vei, å ta et kjapt tilbakeblikk på hvor man har vært. Det er også viktig å ikke se på alt som et problem, men heller som en utfordring. Neste utfordring her blir squats med vekt.

 

 

 

INSTAGRAM: CHRIPAULS    FACEBOOK: HER    KONTAKT: DREAMOFSTYLE@HOTMAIL.COM     

12 kommentarer

Charlotte

05.04.2017 kl.19:42

flink du er :)

dreamofstyle

05.04.2017 kl.21:21

Charlotte: <3

casss

05.04.2017 kl.21:11

<3

dreamofstyle

05.04.2017 kl.21:21

casss: :)

Oda Davidsen Nygaard

05.04.2017 kl.21:36

Så utrolig bra skrevet!<3

dreamofstyle

05.04.2017 kl.21:42

Oda Davidsen Nygaard: Takk <3

Kaja Jeanette

06.04.2017 kl.09:00

Så utrolig bra skrevet <3 Det er så sant, både da det gjelder sykdom og alt annet i livet egentlig. Det er så lett å se negativt på alt, man glemmer liksom at det kunne vært så mye verre. Tenk hvor mye lettere og finere livet hadde vært om man kunne se positivt på det meste og dersom man kunne klare å se sin egen fremgang på det ene eller andre området <3

dreamofstyle

06.04.2017 kl.10:57

Kaja Jeanette: helt enig med deg :) alt trenger ikke være dritt selvom ulike situasjoner skulle tilsi at det var det ;)

Kaja Jeanette

06.04.2017 kl.13:29

Men samtidig så må man jo huske på at det er lov å ha det litt dritt å da, men det som er viktig er vel at man klarer å se fremover også ;)

dreamofstyle

06.04.2017 kl.14:36

Kaja Jeanette: helt sant :)

TINANNA

06.04.2017 kl.19:20

Så fint du skriver <3 Veldig fort å ta ting for gitt, det har du helt rett i!

dreamofstyle

06.04.2017 kl.19:37

TINANNA: <3 takk :) Det er helt sant!

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits