SVAR PÅ SPØRSMÅL # 1


Hvis du skulle skrevet en bok, hva hadde den handlet om? :)

- Veldig artig med dette spørsmålet, for jeg har nemlig blitt fortalt en gang i tiden at jeg burde skrive bok. Nå i første omgang har jeg blitt bedt om å skrive en kronikk for en avis og en "sak" i samarbeid med en lærer/lege som skal publiseres på Høgskolen i Østfold. Hvis jeg skulle skrevet en bok ville det antagelig (klisje) nok vært om meg selv (egotrippen sin det). Hvordan det er å leve med kroniske plager som ingen leger ?vet? så mye om enda. Hvordan man kan gjøre det beste ut av situasjoner og viktigheten av å ha trua på seg selv.

Hva fikk deg til å begynne å blogge? 

- For det første har jeg alltid hatt lyst til å skrive bok fra jeg var liten, jeg elsker å skrive og være kreativ. Men blogg passer meg mye bedre fordi jeg er så utålmodig. Jeg elsker også å ta bilder og styling av klær, dermed er dette en god kombo til blogging. Det som virkelig gjorde at jeg turte å begynne med blogging er at jeg har en sykdom som gjør at jeg ikke er i arbeid per nå, dermed har jeg mye tid og trenger noe å ?holde på? med. Noe som holder meg i gang og gjør at jeg kan være kreativ. Ellers elsker jeg å blogge, av en eller annen grunn ?gir? det meg noe. Og ikke minst leserne! Hadde overhode ikke vært like gøy uten dere!


Hvis du skulle vært med i en reality-serie, hvilken og hvorfor? :)

- Bloggerne ;p Haha, hvis jeg kommer så langt med bloggen en gang, ville jeg definitivt vært med på det, jeg elsker å "showe" og har alltid blitt fortalt fra jeg var liten at jeg burde vært noe innenfor underholdning. Hvis helsa hadde tillatt det, ville jeg også vært med på farmen eller 71 grader Nord, nettopp fordi jeg elsker slike utfordringer, både det å presse seg selv psykisk og fysisk.

 

Hva liker du best ved å blogge?

- Det jeg liker best er å få være kreativ, jeg elsker å skrive, men også det å utforme ulike innlegg. Jeg digger å planlegge hvilke innlegg jeg skal ha, hvordan selve innlegget skal se ut med bilder også videre. Og når den jobben er gjort er det beste å få tilbakemeldinger fra dere lesere! Det er gull verdt.Hvis du kunnet endret på noe ved livet ditt, hva ville det vært?

- At jeg var frisk.

Eller at jeg kunne visst at jeg kom til å bli frisk. Det gjør meg ingenting det jeg har vært igjennom, men skulle ønske jeg kunne vite at det var en sjanse for å bli helt frisk.


Hvis du kunne bodd hvor som helst i verden, hvor ville du flyttet? :)

- Jeg elsker Norge, så jeg føler meg godt plassert. Men hvis jeg skulle bodd et annet sted kunne jeg tenke meg typ Fort Lauderdale eller noe slikt. Så utrolig deilig å kunne gå ut hver dag i bare en enkel genser, det været er jo bare helt nydelig!


Hvilken facebook gruppe er du mest på?

- Der er jeg kjip ass. Det er vel i såfall bloggnorge og grupper jeg er i med venninner. Før var det definitivt "Ebay for jenter", jeg var hekta. Sykt kjip på den fronten. Jeg blir litt svett av noen grupper hvor unge barn blir introdusert for både resylane, botox og gudene vet hva...


Vist du kunne møtt hvem som helst hvem ville du møtt og hvorfor?

- Jeg vet jeg burde svare litt intellektuelt på dette spørsmålet, men det blir noe så overfladsk som Lisa Vanderpump fra RHOBH. Men jeg skal forklare dere hvorfor; jeg blir utrolig fascinert av mennesker som har bygd seg opp fra bunnen og som har ?fått? til noe. Jeg er så imponert over dem som har klart å få til det dem har hatt lyst til her i livet. Jeg bruker henne som et eksempel på at man kan få det til bare man jobber hardt nok med det man liker.Kan du nevne tre unødvendige og rare ting om deg selv? :P

- Seff, kan jeg det!

For det første; jeg er rar, altså jeg er utrolig sær. Jeg liker dem jeg liker, og gidder ikke være venner med folk kun for å ha venner, jeg er sammen med dem jeg liker å være sammen med.

For det andre; Jeg er en egoist. (You go, Christine. Sett deg selv i et bra lys...) Altså, jeg gidder ikke gjøre ting jeg ikke vil, jeg gjør stort sett det som passer meg, nettopp fordi jeg hater å sitte med den følelsen at jeg bare gjøre noe for å ?please? andre. Selvfølgelig gjør jeg ting venninner har lyst til og slikt, ting må jo gå begge veier, men å gjøre ting jeg ikke vil, det skjønte jeg tidlig bare gir en dårlig magefølelse.

For det tredje; Jeg er nok veldig rett frem (sikkert mange som kjenner meg som tenker "nok" du er..), jeg har aldri tenkt over det. Men jeg sier ting som det er, og det trodde jeg alle gjorde helt til jeg ble litt eldre og skjønte at ?fy fader, så mye bullshit folk kommer med?. Hvorfor forteller du en venninne at hun ser dritbra ut, når du innerst inne synes hun ser ut som en avdanka påfugl i de klærne? Jeg skjønner ikke greia med det. Greit nok, så trenger man ikke å si "du så dritstøgg ut i det der", men du trenger heller ikke å si "fy søren, nå var du syyykt fin!". Jeg skjønner det bare ikke. Mye bedre å vite hvor man har folk spør du meg..


Hvilket yrke kunne du tenkt deg å hatt om du kunne bli det uten skole osv?

- Det høres sikkert teit ut, men blogging er den store drømmen min (selvom det ikke er et yrke i følge mange). Grunnen til det er at jeg elsker å holde på med det.  Så om jeg kunne tjent cash på hobbyen min hadde jeg blitt lykkelig! Den andre grunnen er at jeg har en sykdom som gjør at jeg ikke kan jobbe normale arbeidstider. Så drømmen hadde vært å kunne blogger, nettopp fordi da kunne jeg jobbet døgnet rundt (jeg liker å jobbe), hvor som helst, når som helst. Jeg kunne ligget på sykehussenga og "jobbet", jeg kunne liggi i syden og "jobbet" og jeg kunne jobbet selvom jeg var skikkelig dårlig en dag.

Før dette hadde jeg den andre drømmejobben min, nemlig lærer. Jeg elsket det.


Favoritt serie?

Gud, jeg er så overfladisk... Men det må være The real housewives. Nettopp fordi da kan jeg koble ut, er så deilig å se på noe som man ikke trenger å tenke til. Men selvfølgelig digger jeg også serier som "frikjent" og "The blacklist". The blacklist er en favoritt!


Favoritt antrekk?

- Alt jeg kan føle meg komfortabel i. Jeg er mer jeans og skinnjakke enn kjole. Har aldri vært noe glad i å gå med skjørt og kjoler. Synes jeans og en enkel t-shorte eller genser er kjempefint! For ikke å snakke om et enkelt antrekk med en kul jakke.Hva er det du absolutt ikke ville spist?

- Så altfor mangt! Det finnes så utrolig mye bisarr, men jeg kunne aldri fått meg til å spise typ hund og slikt som de gjør i kina. Jeg begynner å grine bare av å tenke på Yulin, skulle aldri vært lov!


Hva bruker du helst dagen din på?

- Jeg elsker å være sammen med venner og kjæresten. Jeg er nok i overkant en sosial person. Gå tur med hunden min, jeg elsker turer, blogge (hehe) og trene. Elsker å ta meg en tur på brygga og sitte i sola, det er digg! Helt vanlig dag. Men det må skje noe i løpet av dagen, hvis ikke blir jeg stressa.

 

Tusen takk for spørsmål, håper dere likte svarene =)

 

INSTAGRAM: CHRIPAULS    FACEBOOK: HER    KONTAKT: DREAMOFSTYLE@HOTMAIL.COM

14 kommentarer

Charlotte

04.04.2017 kl.21:06

off kjedelig ikke kun jobbe pga sykdommen.

fine svar :)

håper åren seg for deg ethvert :)

dreamofstyle

04.04.2017 kl.21:12

Charlotte: Det gjør det helt sikkert, på den ene eller den andre måten :) Må leve så godt mens man kan :D

TINANNA

04.04.2017 kl.21:21

Så morsomt å bli bedre kjent med deg :D Og interessant å lese hvorfor du begynte å blogge :) Blogging er virkelig det perfekte for deg! Ble litt inspirert selv av å lese ;)

Og morsomt at du vil møte Lisa Vanderpump, den ser jeg faktisk veldig godt! ;P

dreamofstyle

04.04.2017 kl.22:13

TINANNA: Ja, skulle virkelig ønske at jeg fikk til blogging og kunne levd av det. Man må bare jobbe på ;) Så godt å høre at Lisa ikke virker totalt fjernt for alle ;p jeg synes det er så kult med mennesker som har bygd seg opp fra bunnen :D

Minrefleksjon

04.04.2017 kl.21:44

Artig å lese svar på slike spørsmål. Likte at du svarte så utfyllende.

dreamofstyle

04.04.2017 kl.22:14

Minrefleksjon: Så bra du likte det :) Synes alltid det er så gøy med spørsmålsrunder! Er så mange som har så kule spørsmål ;)

Gina Elena

04.04.2017 kl.22:48

Så fine svar :D Du er flink til å svare! :)

dreamofstyle

04.04.2017 kl.23:07

Gina Elena: <3

buroyfoto

05.04.2017 kl.00:22

Kjempefine svar! :)

dreamofstyle

05.04.2017 kl.10:50

buroyfoto: <3

Hege

05.04.2017 kl.13:01

Så spennende å lese dette om deg!

dreamofstyle

05.04.2017 kl.15:07

Hege: :D

Kaja Jeanette

05.04.2017 kl.14:32

Veldig fine svar :) Morsomt at svarene dine ikke er som alle andre sine på en måte :P Du er så ærlig, og det liker jeg veldig godt!!!

dreamofstyle

05.04.2017 kl.15:07

Kaja Jeanette: Tusen takk, den kommentaren satte jeg virkelig pris på :)

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits