RUNDLURT AV ELG

Jeg dæver av meg selv, innimellom er jeg så festlig, ifølge kun meg selv..

Vi hadde en helt fantastisk helg på hytta denne helga, med 1. april og det hele, og gjett hvem som fikk rundlurt folket, oo yes, det var denne. Det kommer jeg tilbake til.

Vi har egentlig ikke gjort stort annet enn å frotse i god mat og drikke, spill, solkos på verandaen og en gåtur til fjellsttua. En perfekt helg! Jeg dør av politisk ukorrekt, de kan ikke ha vært helt stabile de som har funnet opp dette spillet, men få frem latteren, det får det iallfall.
(Spot the dog)

Men nå, til tidenes latter for min del: Vi sitter å spiller politisk ukorrekt og jeg legger merke til at klokka har rukket å bli 00.30, noe som vil si at det hadde blitt 1. april. Jeg kommer på en spøk pappa dro på meg hvert eneste år frem til jeg sikkert var 18, neida, 10 kanskje. Og det var å rope tidlig på morran at det var elg i hagen, jeg gikk på den gang etter gang, nettopp fordi det kunne jo være sant (vi bodde landlig for å si det sånn). Så jeg tenker, denne drar jeg nå, på 3 voksene folk. Så jeg bare; Øy! Dere, nå står det fader i meg 2 elg der ute! Og alle tre lister seg mot vinduet. Jeg holder på å dø innvendig der de sniker seg ivrig på rekke og rad opp mot vinduet, men klarer å holde meg helt til de står med nesa trøkka opp i vinduet. 

Jeg kunne se skuffelsen i ansiktene når jeg sa; Aprilsnarr. Jeg lo iallfall....

I morra skal jeg svare på spørsmålene jeg har fått inn, artig at dere har så mange ulike spørsmål! Gleder meg til å svare. Håper dere har hatt en fin start på uka, jeg har altfor mye som skal gjøres denne uka, med oppgave, takstmann, fotografering og mye annet, men det er også bra :)

 

 

INSTAGRAM: CHRIPAULS    FACEBOOK: HER    KONTAKT: DREAMOFSTYLE@HOTMAIL.COM

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits