MYE SKJER

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne en gang! Jeg er så i lykkerus fortiden. Ting bare skjer, og det er så deilig at det nå skjer litt positive ting. Hadde jeg sagt det siste vi har tenkt på, så hadde dere nok begynt å gruble noe grundig på hva i alle dager jeg holder på med. Men det skal jeg fortelle dere om til uka, så vi får se. Det blir enten en veeeldig opptur eller en sykt stor nedtur. Men det skal jeg informere dere om senere. Jeg er så sykt spent, tror faktisk jeg aldri har hatt så mye lykkerus i kroppen på en og samme tid! Tenk å glede seg så mye til at ting skal skje. Men er iallfall godt man gleder, hadde jo vært kjedelig om det var det motsatte. 


Er så fornøyd med Mac'n, og den nye linsa til kameraet og forhåpentligvis det nye kamera i tillegg. Men jeg leker jo ikke blogger her, skal man, så skal man. Å da mener jeg det er på sin plass å gå til innkjøp av et kamera man kan ha selvutløser til, for det nye objektivet vil jo ikke fokusere på meg med selvutløseren når jeg flyr frem og tilbake. Så selvutløseren kom i posten i går :D Nå bare venter jeg på kameraet, men det kommer ikke før til mandag i så fall. 


Vi har iallfall hatt en knalldag i dag, med tur på brygga sammen med pappa, bestemor og bestefar. Jeg er så heldig å ha alle besteforeldrene mine i live, og det er jeg så takknemlig over, fordi de er de beste menneskene som finnes. Er så glad i dem!

Håper der alle har en fin helg så langt? Pleier dere å legge planer langt frem i tid eller tar dere helgene som de kommer? Denne ble veldig spontan for oss, men stort sett pleier mange av helgene fremover å være planlagt. Må si det er deilig å ha noen som står helt åpne slik at man bare kan ta det som det kommer. Eller nå skal det sies at den er pakka med brygge-tur i morra, først på brygga i Tønsberg og så skal vi ut å spise i Horten, herre, her går det unna. Uten mat og drikke duger helten ikke, sier bare jeg.  

10 kommentarer

Minrefleksjon

25.03.2017 kl.19:25

Det varierer litt om vi planlegger helgene eller ikke. Vi er veldig glad i tur så det ble det i dag, etterfulgt av vaffel og kaffe. Måtte jo feire vaffeldagen :D Så sjarmerende kopp forresten!

dreamofstyle

25.03.2017 kl.19:28

Minrefleksjon: Vi å elsker turer :) Sitter akkurat nå å lurer på om jeg skal sette igang med litt vaffelsteking, må jo nesten det i dag ;)

Charlotte

25.03.2017 kl.19:41

Fine bilder :)

dreamofstyle

25.03.2017 kl.19:55

Charlotte: Takk :)

Charlotte Hagen Edvardsen

25.03.2017 kl.20:25

I går var jeg hos ei venninne og drakk vin, i dag har jeg kost meg med god mat og har planer om å bare kose meg hjemme i kveld. I morgen skal jeg til mormor og far på middag. Det gleder jeg meg kjempemasse til :)

dreamofstyle

25.03.2017 kl.20:35

Charlotte Hagen Edvardsen: Det er så kos å være på middag hos besteforeldre :D Hørtes ut som en veldig fin helg! Elsker vinkvelder hos venner :)

TINANNA

25.03.2017 kl.21:27

Ohh, blir spennende å høre hva som skjer! :D hørtes ut som du har hatt en veldig fin helg så langt da!

dreamofstyle

25.03.2017 kl.21:37

TINANNA: Gud, jeg er så spent selv! :p Har vært en super helg og blir ikke noe dårligere dag i morgen :) Håper du også har hatt en tipp topp helg :)

Oda Davidsen Nygaard

26.03.2017 kl.10:42

Såååå spennende! Gleder meg til å høre hva dette er for noe:D<3

dreamofstyle

26.03.2017 kl.10:47

Oda Davidsen Nygaard: Jaa :D Er så spent, skal selvfølgelig fortelle når jeg vet noe etter i morgen :) Det går enten den ene veien eller den andre kan man si ;p Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits