UKAS

God fredag flotte dere!  

Mest leste innlegg: Det må definitivt være "Ukas spørsmål // hvorfor fjernet du spiserøret".

Latter: Det må være dette som jeg skrev om her om dagen, om da jeg sto i kø til ferga. "Selvfølgelig synger man med av full hals og gestikulerer litt med armene for å virkelig få uttrykt seg, sant? (Eller er det bare meg?) Iallfall satt jeg og sang, følte meg som en blanding av Sia og Mary J, i det jeg står i køen og skjønner at jeg har rulla ned vinduet fordi det var så varmt. Jeg pleier jo ikke å ha vinduet på bilen oppe på den tiden av året, så jeg fikk litt sjokk da jeg skjønte at alle som var utenfor bilen fikk med seg min lille opptreden". Jaja, så lenge man gleder noen skal man ikke klage si.

Antrekk
 

Hendelse: Møtet jeg hadde i går :D Må bare si at jeg ble så positivt overrasket og glad over hvordan jeg ble tatt imot og hva som kom ut av selve møtet. Skal fortelle dere alt senere i dag om hvordan det gikk og hva som skjer! Gleder meg sånn til å fortelle dere det!

Innkjøp: Nytt objektiv til kamera og jammen slo jeg til med nytt kamera i slengen!! Er så glad for at jeg kjøpte det, håper bildene blir knall fremover! Gleder meg til å komme i gang med både det nye Cannon kameraet og den nye linsa. Og dere, har glemt å si at jeg har kjøpt fjernutløser til det nye kameraet. Herre, det er tre nye innkjøp som jeg er utrolig fornøyd med! Så detta må bli bra, det kan jeg nesten garantere (fordi jeg mener alt jeg foretar meg blir bra ;p )

Nå er det endelig helg og jeg har mye å glede meg til! I dag kommer antagelig det nye kameraet jeg brått fant på å kjøpe her om dagen og forhåpentligvis fjernutløseren også. I morra skjer det noe veldig spennende og til søndag skal vi ut å spise med besteforeldrene til Thomas, så dette blir en flott helg!

 

 

 

INSTAGRAM: CHRIPAULS    FACEBOOK: HER    KONTAKT: DREAMOFSTYLE@HOTMAIL.COM

7 kommentarer

lisarorvik

24.03.2017 kl.14:20

Så fin oppsumering av uken din :)

dreamofstyle

24.03.2017 kl.14:28

lisarorvik: <3

Victoria Larsen

24.03.2017 kl.15:53

så flott uke :)

dreamofstyle

24.03.2017 kl.18:03

Victoria Larsen: Veldig :D

MarryK

24.03.2017 kl.23:27

...assa roadtrip stemning i den ferjekøen da!! ;) (Y)

Hipp hurra for spontankjøp! Trodde du skulle spare det til helgen?? hehe

dreamofstyle

24.03.2017 kl.23:31

MarryK: Ja ;D Satser på spontankjøp på mandag! :D Let's get it crunk, cause Mary's back!

Charlotte

25.03.2017 kl.17:51

Høre ut som fin uke :)

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits