GOLDEN DETAILSJeg skulle jo selvfølgelig ha tatt disse bildene med det nye objektivet, men det kom ikke før i stad (så det ville jo blitt vanskelig)... Disse bildene tok jeg i finværet i går når jeg var ute å lufta Lumi. Gjett om det er en hund som er fornøyd for at jeg er ute å tar bilder, ho burner rundt her og mener jeg kan stå å ta så mange bilder jeg bare måtte ønske. Uansett hvor flaut jeg synes det er å stå på gata å ta bilder, så digger iallfall Lumi det og mener at jeg aldri må slutte. Så jeg hører på blogg-dog. 

Jeg virkelig elsker simple accessorize's! Som denne nette klokka og gullkjede. Det får liksom fart på et så kjedelig antrekk som en plane T-shorte og en svart bukse. Synes det er veldig hyggelig at dere faktisk syntes dette "kjipe" antrekket var fint. Men noen ganger er det enkle ofte det beste? 

Jeg skulle som sagt selvfølgelig tatt disse bildene med det nye objektivet, men det skal bli mange flotte bilder fremover, gleder meg virkelig til å lære meg det og ta det i bruk! Det kommer til å bli knallbra. Jeg er jo født teknisk...Not. Men dette skal jeg naile, som jeg tror jeg gjør med alt her i verden. Skal ikke stå på trua iallfall, men det er kanskje ikke så rart man har trua når det kommer til noe som egentlig er så simpelt... Skal faktisk nevnes at jeg hos enkelte ikke en gang skjønner hvordan jeg får på tv'n. Disse teknologiske dager ass, jeg vet om hvertfall en som ikke ble glad for å måtte gå over til smartphone, kunne ikke skjønne hvordan jeg skulle få til det greiene der. Ja, jeg er 90, liker meg best med penn og papir.. (Å for dere som tror jeg skriver alle innleggene til bloggen for hånd først, dere har helt rett.. Hvem trodde på det? For de kjenner meg altfor godt. Men nei, jeg gjør faktisk ikke det). Men jeg har fått testa objektivet litt nå i kveld, og det blir jo superbra til detaljbilder, I'm so happy =D

Håper dere alle har hatt en tipp topp tirsdag, i morra er det som sagt lillelørdag og det skal jeg feire med brus og snitter (egentlig skal vi feire bestemor og bestefars gullbryllups-dag, men kjekt å ta to ting i slengen).

 

 

 

INSTAGRAM: CHRIPAULS    FACEBOOK: HER    KONTAKT: DREAMOFSTYLE@HOTMAIL.COM

8 kommentarer

Minrefleksjon

21.03.2017 kl.21:05

Utrolig fine bilder. Jeg er så glad i trær, synes det er noe så skjørt med de som gjør seg veldig bra på bilder.

dreamofstyle

21.03.2017 kl.21:13

Minrefleksjon: Helt enig, synes det er så flott å ha litt "natur" som bakgrunn :)

Hege Kristin

21.03.2017 kl.21:08

så fine bilder <3

dreamofstyle

21.03.2017 kl.21:13

Hege Kristin: Så hyggelig du synes det <3

Buroyfoto

21.03.2017 kl.21:11

Hvilket nytt objektiv har du fått ? :) kjempefine bilder

dreamofstyle

21.03.2017 kl.21:14

Buroyfoto: Kjøpte det 50 mm 1.8 objektivet. Tenker det blir fint til å ta detalj-bilder og forhåpentligvis antrekksbilder. Men skjønner at man må stå rimelig langt unna iom at det er zoomet langt inn. Gleder meg til å lære mer om foto :)

Charlotte

21.03.2017 kl.21:40

utrolig fine bilder av deg :)

dreamofstyle

21.03.2017 kl.21:56

Charlotte: Tusen takk, hyggelig du synes det :)

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits