JIMMY CHOO SHOE

 GOD MANDAG!

Disse Jimmy'ene fikk jeg i gave for mange år siden. Jeg er jo kjent for å kjøpe ting litt spontant (som blant annet en hvit dritdyr ballkjole jeg kjøpte fordi den var på halvpris når jeg gikk på videregående, uten mål og mening. Men det kan vi komme tilbake til).

Det hadde seg nemlig slik at jeg og Thomas var på tur til Roma, for å feire nyttårsaften. Og  jeg har jo bursdag dagen før nyttårsaften, så dermed hadde jeg fått i gave av Thomas å kunne kjøpe meg et par sko og en middag (vi skulle selvfølgelig kjøpe flere middager enn en, for de som kanskje trodde vi hadde tenkt å sulte resten av dagene). Det var det første året vi var sammen, så han hadde fått med seg at jeg var en sko-elsker, det han ikke hadde fått med seg var hvor stor sko-elsker jeg faktisk var. Så når jeg strena rett til Jimmy Choo for å se på sko må han ha blitt litt stressa, uten å si noe. Disse satt perfekt, og når du har 35 i skostørrelse er det ikke ofte skoa sitter godt for å si det sånn, så disse måtte jeg ha. Og de ble kjøpt. Jeg gir opp disse spontan-kjøpa mine, for jeg har dessverre ikke turt å gå på de, for de er jo psyko- høye og det er jo brostein overalt! Takk og lov for at folk driver å gifter seg slik at jeg får brukt dem i bryllup, hehe.

Angående den hvite ballkjolen, den fikk jeg brukt en gang her i livet og det var på et russeball. Den ble faktisk med på å bli nominert som ballets-dronning, så må jo si den har gjort jobben sin. Det var jo ikke akkurat i mine tanker, så når dette ble ropt opp sto jeg i baren all by my self og bestilt cider antageligvis. Så kom det en i klassen min å plukka meg opp og løp inn i salen med meg uten at jeg skjønte en dritt. Så sånn var det. Godt en kan minnes i ettertid.

Har dere hatt noen spontan-kjøp som kanskje kunne vært mer gjennomtenkt? Noen ganger er det jo faktisk gøy å bare unne seg det man har lyst på å da, men til en viss grad, hehe.

 

 

  

INSTAGRAM: CHRIPAULS    FACEBOOK: HER    KONTAKT: DREAMOFSTYLE@HOTMAIL.COM

8 kommentarer

Victoria Larsen

20.03.2017 kl.11:17

Kjempe fine!

dreamofstyle

20.03.2017 kl.12:30

Victoria Larsen: <3

Gina Elena

20.03.2017 kl.11:54

Å fytti rakker´n for noen sko! Disse var lekre! Ønsker deg en fin dag videre <3

dreamofstyle

20.03.2017 kl.12:31

Gina Elena: Det kan du si ;p I lige måde <3

Emilie Normann

20.03.2017 kl.12:06

Utrolig flotte sko! Elsk!

dreamofstyle

20.03.2017 kl.12:31

Emilie Normann: :D Synd de er et hellvette å gå i ;p

Therese Antonsen

20.03.2017 kl.19:15

Så lekre!!

dreamofstyle

20.03.2017 kl.21:22

Therese Antonsen: Takk :D Synd jeg ikke får brukt de så ofte :p

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits