UVENTET

Tjena!

Her har dagen gått i ett. Starta pent og rolig, og så ble resten spontant. Dette er bilder fra i går, men vi har vært en tur på brygga i dag også. Først var vi i bursdag til onkel- og tantebarnet vårt, og deretter ønsket bestefaren til Thomas å spise ute med oss, og det takket vi jo selvfølgelig ikke nei til. Han er så god, vi er nok verdens heldigste mennesker som har så flotte besteforeldre! De er bare helt herlige. Hvis dere av en eller annen grunn får følelsen av at vi sitter i en VIP- avdeling her, så har dere helt rett. Vi fikk nemlig hele den ene delen av terrassen for oss selv og et oliventre. Og det var digg, for vi hadde med blogg-dog også.. 


Det var ikke feil med den nydelige salaten der i sola i går. Det var et godt nok vårtegn for meg, helt til jeg så det snødde ute nå for litt siden, da mista jeg litt trua. Men vi har hatt en knalldag, trodde jo egentlig vi bare skulle i bursdag et par timer, men når det ble middag på brygga og en liten visitt hjemme hos bestefaren til Thomas rakk klokka å bli 20.30. Jeg elsker slike dager hvor du bare tar ting som det kommer. Først bare helt rolig, men samtidig at det skjer litt.

Uka som kommer har jeg ganske mye jeg skal ha gjort. 1. Husker dere møtet jeg snakket om på fredag? Iallfall så må jeg gjøre noe ferdig i forhold til det. 2. Er at jeg er nødt til å skrive en oppgave i forhold til skolen. 3. Er nok ett nytt spennende møte over på andre siden (Østfold) til torsdag. Dette gleder jeg meg veldig til, samtidig er jeg litt spent. Skal selvfølgelig fortelle dere når jeg vet litt mer, men tør ikke før jeg vet hva som kommer til å skje. 

Håper dere alle er klare for en ny uke, som går fortere enn det man nesten henger med på!

 

 

 

 


INSTAGRAM: CHRIPAULS    FACEBOOK: HER    KONTAKT: DREAMOFSTYLE@HOTMAIL.COM

4 kommentarer

Hege Kristin

19.03.2017 kl.21:26

så koselig! fine bilder <3

dreamofstyle

19.03.2017 kl.21:36

Hege Kristin: Takk <3 Håper du har hatt en fin helg!

MarryK

19.03.2017 kl.23:34

Det er vel lite bedre enn besteforeldre og søndager <3

dreamofstyle

19.03.2017 kl.23:48

MarryK: verdens beste + mat <3

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits