MORNING DETAILS


God formiddag dere, for det er jo nettopp det det har blitt!

Vi har dratt oss helt til 10.30 i dag, noe som skjærer litt i hjertet og vanligvis stresser meg noe sykt, spesielt når det er fint vær! Da får jeg en sånn sykt rastløshet over meg om at jeg bare må komme meg ut. Og ut skal vi i dette fine været. Først blir det en tur og så satser vi på at sola er fremme lenge nok til å kunne sitte litt på verandaen etterpå.

Oj, jeg hadde helt glemt å fortelle dere hva klønete meg klarte i går før møtet! Jo, det har seg sånn at jeg vet med meg selv at stort sett så er det noe som må gå galt når jeg skal ting, derfor har jeg lært at det er lurt å ha litt god tid (spesielt etter Australia turen). Så jeg sjekker at jeg har med alt jeg skal på møtet av papirer og slikt, setter meg i bilen i good tid og durer innover til byen. I det jeg kommer frem hele 20 minutter før møtet og skal betale parkering skjønner jeg fort at lommeboka ligger hjemme. Jeg fikk totalt panikk og ringer Thomas som er på jobb og ikke tar telefonen. Så prøver jeg å tenke ut steder som har Eseaypark, men kommer ikke på noen i nærheten. Så det ender med at jeg bare måtte trøkka klampen i bånd på Yarisen og tro meg, den går i bånn. Og gunne på hjemover i håp om at jeg rakk tilbake til møtet. Og denna jenta har vært ute å kjørt før, så det rakk jeg med 5 minutter akkurat. Og typisk må man havne bak en sinke når man har dårlig tid. Men er det også noe jeg har lært, så er det at det stort sett ordner seg. (Tror dere fader meg ikke jeg klarte å glemme lommeboka i gårkveld hos en venninne å?! Ho rakk å komme løpende ut men den da jeg gikk..)

Ha en flott lørdag dere, elsker lørdager!  

 

 

 

INSTAGRAM: CHRIPAULS    FACEBOOK: HER    KONTAKT: DREAMOFSTYLE@HOTMAIL.COM

6 kommentarer

Minrefleksjon

18.03.2017 kl.11:33

Jeg og er veldig glad i Lørdager! Og nå skinner sola, herlig!

dreamofstyle

18.03.2017 kl.11:39

Minrefleksjon: Helt nydelig =D

Oda Davidsen Nygaard

18.03.2017 kl.11:47

Ååååå er det ikke typisk! Kjenner meg så godt igjen! Så fint du har det hjemme forresten:D<3

dreamofstyle

18.03.2017 kl.11:50

Oda Davidsen Nygaard: Haha, godt det er fler som kan kjenne seg igjen! :p Tusen takk, ha en flott dag :D
Så flotte bilder :)

dreamofstyle

18.03.2017 kl.15:14

Tanja Amanda Höglund Pettersen: Så hyggelig du synes det =)

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits