FORTVILA

Jeg gir snart opp!

Ok, nå er jeg kanskje i det mest dramatiske laget. Men det er iallfall ikke langt unna at jeg gir opp enkelte redigeringsprogrammer. Nå lurer dere kanskje på hvorfor jeg i det hele tatt redigerer når jeg i utgangspunktet er plettfri, men selv den beste trenger å redigere lyset en gang i blant (nå ble jeg veldig i tvil om jeg burde sette en parentes her, regner egentlig med at de fleste som har lest bloggen tok den med et smil).Iallfall så synes jeg et redigeringsprogram er bra til noen ting og et annet bra til andre. For det første blir det jo sykt tungvint og bytte frem og tilbake, og for det andre er det jo sykt kjipt å knote så sykt kun for å få justert småting som å beskjære og ulike farger/kontraster.

MEN, ja, et stort men. Jeg har søren meg klart å redigere "storytime'n" til dere! Klapp på skuldra og sjokolade til meg! Kanskje ikke topp redigering og fancy effekter (de eneste effektene er i såfall at det enten hakker eller er feilredigert..), men det er nå iallfall en video. Som jeg blir sykt flau av å i det hele tatt tenke på, for den story'n er noe for seg selv. Og etter at dere har sett den kommer dere kanskje til å tro at jeg er helt inkompetent, noe som stemmer utmerket når det kommer til skjemaer.

(Blogg-dog har selvfølgelig kommet seg med på alle bildene.. Bare legg merke til hvordan ho går fra å virke litt oppegående på de første bildene, for ho vil vise seg fra sin beste side, til å dette sammen som et slakt når ho tror jeg er ferdig med å ta bilder...Det er forresten kanskje de stillingene vi holder mest iløpet av dagen.)

Her er det helt fantastisk i dag, så jeg har vært ute å tatt litt bilder allerede før klokka slo 10! Snakk om å ta blogg-jobb seriøst. Så nå sitter jeg med en kopp te og ser på Vanderpump rules. Noen som ser på det? Jeg ble helt hekta da det kom ut for mange år siden, der snakker man drama-lama ass. Men som med tv-serier som blogg, drama trekker folk, sånn er det.

Tenker jeg legger ut storytimen etterpå, kjenner jeg krymper meg litt bare å skrive det. Men jeg synes jo egentlig sånne ting er veldig gøy, så jeg gunner på!

 

 

 

 

INSTAGRAM: CHRIPAULS    FACEBOOK: HER    KONTAKT: DREAMOFSTYLE@HOTMAIL.COM

4 kommentarer

Victoria Larsen

15.03.2017 kl.12:12

Så kjedelig og ikke få slike ting til.. <3 :)

dreamofstyle

15.03.2017 kl.13:19

Victoria Larsen: Ja, blir så tungvint når man knoter sånn ;p Men det er jo bare å øve ;)

Emilie Normann

15.03.2017 kl.12:42

Gleder meg til å se Storytimen, er sikker på at den blir bra! :D

dreamofstyle

15.03.2017 kl.13:20

Emilie Normann: Haha, så bra! :D Jeg vet ikke hvor mye jeg gleder meg :P

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits