MASTER OF MY SEA

Brått på topp! 

Det er veldig rart når du brått ser bloggen din på topplista med alle de andre toppbloggerne. Men slapp helt av, vi går tilbake til normalen i morra. Mer er det ikke å si om det en at jeg er takknemlig for alle som er innom bloggen. 

Det er en ting jeg har tenkt på (eller forsåvidt er det mye) å det er at man har faktisk mer makt over sitt eget liv enn man tror noen ganger.  

Har du noen gang tenkt på å kunne gjøre akkurat hva du vil; jobbe med hva du vil, ha akkurat den hobbyen du ønsker, ha den stilen du har drømt om eller dra på ferie hvor du vil?

Fra jeg var liten har jeg alltid tenkt veldig firkantet eller i rutiner; som at man går på skolen, så går man litt mer på skolen og så jobber man og så er det det man driver med her i livet. Det er liksom ikke noe nytt, det er liksom ikke noen veldig uventede valg. Og det i seg selv er jo veldig trygt å fint.

Da vi var på tur i USA og i den siste tiden har dette forandret seg litt. Det startet først med en jente vi helt tilfeldig traff på flyplassen (som var like frustrert som oss over at flyet var 12 timer forsinket og alle matserveringene var stengt), henne skulle reise 3 måneder alene rundt i Mellom-Amerika. Ho jobbet seg opp penger, og så reiste hun. jobbet og reiste (og blogget). Dette ville aldri falt meg inn, "nei, her skal det være trygt og godt og iallfall ikke reise til pengene tar slutt". Jeg tenker at det er fint å ha den tryggheten, men også at det må være deilig å kunne ta noen "sjanser" om jeg i det hele tatt kan kalle det det?

Men tenk så fint å faktisk kunne gjøre det man har lyst til!

Jeg har aldri angret på de to gangene jeg brukte konfirmasjonspengene mine på tur alene ned til Australia for å besøke søskenbarnet mitt, ikke savner jeg de pengene, og her sitter jeg med noen kjempeflotte minner og mange opplevelser riker, som at flyet mitt ble delayed i London eller at jeg sto i Singapore uten visum..

Mange sier ofte "åå, du er så heldig som skal gjøre det", og i mange tilfeller tenker jeg at, "nei, man er ikke heldig, man har jobba for å få det til, alle kan klare det". Selvfølgelig har enkelte kanskje bedre forutsetninger enn andre til å kunne gjøre ting de har lyst til, men stort sett kan man få til det man har vil hvis man går inn for det.

Tenker å spille inn en storytime til dere i dag, jeg blir nesten flau av å tenke på den allerede, men den er faktisk for bra til å la være (hint, nevnt det i teksten)...


 

 

 

INSTAGRAM: CHRIPAULS    FACEBOOK: HER    KONTAKT: DREAMOFSTYLE@HOTMAIL.COM

12 kommentarer

Vibeke Hay Sandmo

14.03.2017 kl.12:01

SÅ enig :-D

dreamofstyle

14.03.2017 kl.12:04

Vibeke Hay Sandmo: :D

Gina Elena

14.03.2017 kl.13:21

Jeg kunne ikke vært mer enig :D Utrolig fine bilder av deg!

dreamofstyle

14.03.2017 kl.14:35

Gina Elena: :D Tusen takk <3

Emilie Normann

14.03.2017 kl.13:34

Helt enig med deg. Pen du er på bildene :)

dreamofstyle

14.03.2017 kl.13:37

Emilie Normann: Åå, takk <3 Håper du har en flott tirsdag!

Laila Marina

14.03.2017 kl.13:34

Så sant, så sant!

Du skulle hvert på topplisten alltid, digger bloggen din :D

Gleder meg til storytime videoen!

Ha en fin dag

dreamofstyle

14.03.2017 kl.13:36

Laila Marina: Åå, for en herlig kommentar <3 Takk, i lige måde, alltid gøy å følge deg hvorhen du reiser :D

Uretusjert

14.03.2017 kl.20:21

Jeg digger folk som følger drømmene sine , står på å jobber hardt. Fine bilder foresten 🙂

dreamofstyle

14.03.2017 kl.20:29

Uretusjert: Det er så kult med mennesker som klarer å oppfylle drømmene sine! Også må du jo være ekstra deilig når man vet man har jobba for det og ikke bare fått det gratis :D Takk, for det :D

MarryK

14.03.2017 kl.22:35

Smashing bilder!! Ny genser?:)

dreamofstyle

14.03.2017 kl.22:36

MarryK: Tank you, thank you! Det var en julegave fra meg til meg :)

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits