FILL MY CUP OF DREAMSNoen ganger drømmer jeg om så altfor mye, ofte er kanskje drømmene litt større enn fornuften. Men jeg liker det slik. Jeg liker å tro at man kan få til det man vil. Det er flere personer som er bevis på at det går. Det er ikke umulig. Og hvorfor skal man ikke klare det når andre har klart det før en? Jeg har nå oppnådd to av målene mine for måneden og er fornøyd med det (nei, dett var ikke mål som; klare å vaske tre vask i uka eller holde meg unna cola-burken i to uker, for det hadde uansett ikke vært et mål).

De gangene jeg mister motivasjon eller ikke helt har trua lenger på at jeg skal nå målene jeg setter meg, sier jeg til meg selv "om du ikke får det til, så vil du det ikke nok. For om du vil noe nok, så klarer du det". Og det føler jeg er sant. Du må kanskje ofre litt mer hvor høyere mål du setter deg, sånn er livet. Det er snakk om at man må jobbe for det. Alt kommer ikke gratis her i verden, det er en grunn til at det heter en drøm. Nettopp fordi den er så fjern, men allikevel hører man om drømmer som går i oppfyllelse, og nettopp derfor vet man at det kan gå, men man må jobbe for det.

Tenk så kjedelig livet hadde blitt om man skulle glidd helt lekende lett igjennom det?  

Akkurat nå for eksempel ,drømmer jeg om å spise taco, det føles ganske fjernt fordi da må jeg gå helt bort til frysen for så å tine kjøttdeig. Men om jeg bare vil nok og gjør jobben med å gå bort dit, så kan den drømmen gå i oppfyllelse.

Dere skjønner hva jeg skal frem til.

Håper dere har en fin dag, jeg tror faktisk jeg må sjekke ut kjøleskapet, ble sulten av taco-snakket her. 

 

 

 

 

INSTAGRAM: CHRIPAULS    FACEBOOK: HER    KONTAKT: DREAMOFSTYLE@HOTMAIL.COM

6 kommentarer

Minrefleksjon

13.03.2017 kl.19:19

Åå, alt var så fint :D Likte interiøret!!

dreamofstyle

13.03.2017 kl.20:17

Minrefleksjon: Så hyggelig du synes det :D

Anette Skaflem

14.03.2017 kl.12:19

Hehe, skjønner hva du mener med disse drømmene :) Og den koppen din var skikkelig fin :D

dreamofstyle

14.03.2017 kl.12:20

Anette Skaflem: Må være lov å drømme :D Den koppen er jeg skikkelig glad i, fikk den av tante en gang i tiden :) Ha en fin dag!

MarryK

14.03.2017 kl.22:31

Godt sitat å ha i bakhodet - skal lagres!!

dreamofstyle

14.03.2017 kl.22:33

MarryK: Skulle nesten tro jeg hadde kommet på det av meg selv ;)

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits