STYLE // HVORDAN FINNE SIN EGEN KLESSTILHei flottinger!

Er det en ting jeg husker jeg tenkte mye på når jeg var tenåring, så var det "hvordan får folk sin egen klesstil"? Min egen personlighet hadde jeg jo, altså jeg visste godt hvem jeg var, men hvordan stil jeg hadde, det var noe helt annet. Jeg hadde i utgangspunktet ingen stil i det hele tatt fordi jeg var "gutte-jente" til langt opp på ungdomsskolen, og joggebuksa fungerte fint, så klær og mote interesserte meg så og si null. Men det tar jeg igjen nå på mine senere dager (gud, hørtes ut som jeg nesten var 30, og det er jeg nesten å..) klær og ulike stiler tar opp mye av tankene mine. Det er utrolig hvordan man kan skape ulike "første-inntrykk" bare ved hvordan man kler seg, eller hvordan noen oppfatter deg kun på grunn av hva du har på deg. 

Jeg vet det er flere der ute som lurer på hva slags stil de egentlig har, eller hvordan stil de egentlig øsnker, både unge som eldre. 

Så jeg tenkte å gi dere noen tips på veien. Opp gjennom årene lærte jeg meg noen triks for å finne min klesstil. Jeg har alltid likt det klassiske preget, så mye av det klassiske er et kjennetegn for hvordan jeg liker å kle meg. Gjerne enkle plagg, men kanskje noe som skiller seg ut.

Her er iallfall noen tips til hvordan du kan finne en stil du liker:
 

 • Hva trekker du mot av klær? Det er viktig at du faktisk liker det du skal ha på deg, det er ingen vits å ha en stil "bare fordi" noen andre kler det. Du må like det selv.
   
 • Sjekk ut forskjellige nettsider som for eksempel Nelly, Shopbop eller junkyard. Hva har de inne, sjekk nyhetene de får, det er gjerne trendene som kommer, er det noe her du liker? 
   
 • Lån stil fra andre, altså: Sjekk ut forskjellige instagram-kontoer eller pintrest-bilder. ser du for eksempel en genser du liker, kan du sette den sammen med en bukse du liker. 
   
 • Finn dine farger. Altså, hvilke fargetoner kler du. Hva fremhever feks. øynene dine? Hva passer til hudtonen din? 
   
 • Få inspo fra nettsider. Du kan for eksempel søke på kjendiser du liker eller føler har en kul stil, her kan du få mye inspo.
   
 • Igjen, kjendiser. Om ikke du helt vet hva slags stil du kler så kan det være lurt å søke opp en kjendis du føler er litt "lik" deg utseendemessig. De vet ofte hva som kler sin fasong, høyde og fargetoner. Jeg har ofte sett på bilder av kjendiser som ikke er så høye for å se hva de går med iom at jeg er lav, men også de jeg føler har en stil jeg liker, som Kendall Jenner.

 

Håper det var noen nyttig tips :)

 

 

 

INSTAGRAM: CHRIPAULS    FACEBOOK: HER    KONTAKT: DREAMOFSTYLE@HOTMAIL.COM

12 kommentarer

Iselin Renée

13.03.2017 kl.10:39

Gode tips :)

dreamofstyle

13.03.2017 kl.11:05

Iselin Renée: Så fint du synes det :)

Victoria Larsen

13.03.2017 kl.12:14

Veldig flotte tips! :)

dreamofstyle

13.03.2017 kl.12:53

Victoria Larsen: Hyggelig du synes det :) Ha en fin dag!

Gudrun Marie

13.03.2017 kl.14:19

Så fine tips! Skal få skjekket ut hvilken farger som kler meg :-)

dreamofstyle

13.03.2017 kl.14:25

Gudrun Marie: Så bra du synes det :D Jeg husker før når jeg var yngre og røk på noen skikkelig smeller på grunn av fargevalg :p

http://hevhodet.blogg.no/

13.03.2017 kl.15:02

Supert innlegg! :) tusen takk for flotte tips :))

dreamofstyle

13.03.2017 kl.15:22

http://hevhodet.blogg.no/: Så utrolig hyggelig tilbakemelding :D Det gjør dagen min :)

Emilie Normann

13.03.2017 kl.15:06

Veldig flotte og gode tips! <3

dreamofstyle

13.03.2017 kl.15:24

Emilie Normann: Supert at du synes det :D

Siri Kolstad

13.03.2017 kl.18:53

Gode tips! Min stil er nok ganske klassisk og feminin, men har greid å bli litt mindre glitter og glam i årenes løp, heldigvis :)

dreamofstyle

13.03.2017 kl.20:14

Siri Kolstad: Jeg er så glad jeg har fått endra litt på div. innenfor klesstilen opp gjennom årene =D Det var mye som ikke var helt bra ;p

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits