TACO-TALK

God lørdag! Jeg sitter i senga hjemme på pikerommet og blogger.

Hvor mange spiste egentlig taco i går?

Jeg tror jeg seriøst så 5 blogginnlegg om fredags-tacoen, meg inkludert. Jeg lurer virkelig på hvor mange av Norges befolkning som faktisk spiser taco på fredager? Det må jo faktisk være en god del, men tanke på at av de få jeg følger bloggene til, så var det iallfall 4 som hadde taco i går, rais a hand if you did! 

Over til noe helt annet. Så og si hver gang vi er hjemme hos mamma og pappa på besøk, så tar vi turen til søta bror, for litt harry handel. Oh yes, da blir frysen fylt og vin-hylla rund igjen. Egentlig er det jo ikke helt taktisk å dra til Sverige på en lørdag, men hvis man er litt tidlig ut og er heldig å komme inn på ulik tid av Strømstad-ferga er det ikke så aller verst. Vi er allerede litt på bakfot siden jeg sitter her enda...

Så til noe litt mer trist, jeg vant ikke en eneste gang i Ludo i går. Og ja, det blir dårlig stemning når jeg ikke vinner. Som nevnt i innlegget i går, så er alle min familie overøst med vinnerinstinkt, og alle gir sitt ytterste for å gruse de andre. Det finnes kun en førsteplass for å si det sånn, ingen samler på 2. plasser. Så i dag satser jeg på nye muligheter og kjenner at Ludo-formen er på topp, flaks at bestemor og bestefar fortsatt er gift etter Ludo-kulene vi har i heimen. For der kommer det noen gloser vi alle knekker i sammen av. Vi har faktisk tenkt på å sette opp skjult kamera en gang, bare at en av oss vet  det, sånn at folk faktisk kan se hvordan dette går for seg. Det hadde vært sykt festlig. 

Noen som kjenner seg igjen i å bli litt overivrig i spill? Jeg kjenner iallfall mange av min karakter når det kommer til konkurranse. 

Etterpå skal dere få antrekks-bildene av kåpe jeg lova dere :) 

 

 

 

INSTAGRAM: CHRIPAULS    FACEBOOK: HER    KONTAKT: DREAMOFSTYLE@HOTMAIL.COM

 

6 kommentarer

Victoria Larsen

11.03.2017 kl.12:50

Jeg ønsker deg en fin lørdag :-)

dreamofstyle

11.03.2017 kl.13:26

Victoria Larsen: i lige måde =D

Anette Skaflem

11.03.2017 kl.14:09

Spiste Taco i går vi også, hehe! Ønsker deg en fin lørdag :)

dreamofstyle

11.03.2017 kl.14:15

Anette Skaflem: Var så mange blogginnlegg med tacoen i :p hehe, og vi var ikke noe dårligere :P Ha en fin dag du å!

Antonette

12.03.2017 kl.13:12

Vi spiste taco både fredag og lørdag denne helgen, ups hehe ;)

dreamofstyle

12.03.2017 kl.13:45

Antonette: Haha, kjenner meg igjen. Kunne spie taco 3 ganger i uke før :p

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits