UKAS

Hei flottinger! Da var denne uka over allerede! Er det bare meg, eller går tia bare fortere og fortere? Jeg synes ukene og helgene går i ett fortiden (kanskje noe med at jeg stort sett har helg hele uka, bortsett fra skoleukene..) Men helt sant, det går så sykt raskt. Håper dere alle har hatt en fin uke, her kommer en liten oppsummering av min :) 

Mest leste innlegg: Det er jo ingen tvil om hvilket innlegg som har blitt lest mest denne uka, nemlig "Kjære lege" innlegget. Jeg tror ikke dere forstår hvor glad jeg er for at så mange har tatt seg tid til å lese innlegget. Dette var i utgangspunktet noe jeg aldri trodde jeg kom til å dele på nett, men etter altfor mye som har blitt håndtert feil, ønsker jeg å sette fokus på nettopp det å bli hørt. Som dere leser har jeg selv opplevd å altfor mange ganger å ikke bli tatt på alvor og det har fått konsekvenser jeg må leve med.

Latter/ flause: Over til noe mer festlig. Dere, den her dør jeg inni meg av enda. Jeg kjenner faktisk det stikker langt inn i hjerterota bare av å tenke på det. Her om dagen viste en venninne av meg en video av en sånn liten scooter-bil som eldre eller de som har brekt benet kan kjøre på inni butikken. Så når jeg var på Kiwi (uuu, reklame for Kiwi, gratis ost på meg neste gang jeg handler, anyways) å var akkurat ferdig med å legge alt i handleposen får jeg øye på en med nettopp denne scooter-bilen. Det skal sies at jeg aldri tar bilder av folk jeg ikke kjenner, så det jeg prøvde på var å ta bilde av kun scooter-bilen uten mannen oppi. Dette måtte jeg gjøre litt "diskre" over skulderen min. Jeg tenkte, nå kommer noen til å ta meg på fersken og jeg til å brenne i helvete. I det jeg tenker dette kjenner jeg en hånd på skulderen min og en mannsstemme si "unnskyld"! Dere, jeg lover, hjertet mitt stoppa (nesten) og magen krympa seg i den grad jeg har noen magesekk å krympe. Følelsen var akkurat som du skulle blitt busta i å stjele noe. I det jeg snur meg rundt og ser rett inn i øynene på denne høye mannen og har forberedt en unnskyldende tale, sier han "jeg tror du har glemt limen din".

Snakk om å få igjen for den, kan du si. Nesten litt metaforisk at det var limen (som i sitron om noen skulle være i tvil) jeg hadde glemt. Den var sur, men heldigvis var karma snill med meg. 

Antrekk: Det må bli denne jakka. Den har blitt godt brukt kan man si. Vært har jo gått fra å være tipp topp til brått snøstorm, den har jeg bodd i den siste uka. Sorry til dere som tenkte det kom til å bli et glamantrekk... 

Hendelse: Det blikke noen større hendelse denne uka en at jeg har vært på skolen, så da kan dere tenke hvor innholdsrik denne uka har vært. Nå skal vi straks på harryhandel og besøke bestemor og bestefar, og det skal jeg si dere er en av de beste hendelsene jeg kan ha . (Nå tenkte dere kanskje harry-handelen, men det er bestemor og bestefar som er happeningen).

Hvordan har deres uke vært, noe spennende som har skjedd? Regner med dere ikke klarer å toppe min uke, hehe.

 

 

 

INSTAGRAM: CHRIPAULS    FACEBOOK: HER    KONTAKT: DREAMOFSTYLE@HOTMAIL.COM

4 kommentarer

Anette Skaflem

10.03.2017 kl.13:05

Så fint innlegg og oppsummering av uka :)

dreamofstyle

10.03.2017 kl.14:34

Anette Skaflem: Så fint du synes det :) Ha en flott dag!

Buroyfoto

10.03.2017 kl.13:48

Kjempefint og morsomt innlegg :D Ønsker deg en GOD fredag <3

dreamofstyle

10.03.2017 kl.14:34

Buroyfoto: Så fint at du synes det :D I lige måde!

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits