TUSEN TAKK FOR RESPONSENJeg har ikke ord.

Jeg har gruet meg så veldig for å dele forrige innlegg (her), og vurderte om jeg bare skulle droppe denne "kampen". Men med så mange fine tilbakemeldinger og god støtte fra dere alle, er jeg nå glad jeg gjorde det. Jeg tenker dette er et viktig tema, et tema som dessverre så altfor mange kan kjenne seg igjen i. Konsekvensene er ulike, men de er der. Jeg fikk høre noe som var hårreisende her om dagen, jeg skal ikke nevne hva iom at det er veldig nært. Men da gikk det en liten faen i meg til å faktisk dele dette innlegget.

Bloggen kommer til å være som vanlig; antrekksbilder, hverdag og alt annet som ikke er så "viktig". Men jeg kommer en gang i blant til å dele små historier fra hva jeg har opplevd gjennom alle årene med sykdom. Nei, slapp helt av, dette skal på ingen måte bli en sykehus-blogg, kun noen historier en gang i blant om enkelte opplevelser. Kanskje noen kjenner seg igjen, kanskje trenger jeg bare å få "lufta" og reflektert litt over alt som har skjedd de siste 10 årene. Jeg har valgt å ikke snakke noe om dette offentlig fordi jeg trodde jeg skulle bli helt frisk. Men da jeg fikk konstatert at det muligens kun er 10 år til neste operasjon var det ett eller annet i meg som ønsket å dele ting rundt sykdommen, i tilfelle noen andre sitter i samme bås, lurer på ting rundt hvordan det er å være kronisk syk, hvordan det er å være uten jobb, rett og slett for at når det først har gått som det har gått så kan jeg kanskje være til hjelp for noen andre.

Nå blir det tilbake til den overfladiske og bekymringsløse verden straks igjen her på bloggen! 

Igjen tusen <3 takk for all støtten!

 

 

 

INSTAGRAM: CHRIPAULS    FACEBOOK: HER    KONTAKT: DREAMOFSTYLE@HOTMAIL.COM

  

7 kommentarer

Anette Skaflem

09.03.2017 kl.13:11

<3

dreamofstyle

09.03.2017 kl.13:39

Anette Skaflem: :) <3

Gina Elena

09.03.2017 kl.13:22

Så fin du er <3

dreamofstyle

09.03.2017 kl.13:40

Gina Elena: <3 Ha en fin dag, håper dett er litt lysere i Oslo enn det er i Tønsberg i dag :p

Siri Kolstad

09.03.2017 kl.17:50

Leste innlegget der du fortalte og må bare si at det var veldig godt skrevet! Alle fortjener å bli tatt på alvor, og det er tross alt du som kjenner din egen kropp best!

dreamofstyle

09.03.2017 kl.18:01

Siri Kolstad: Tusen takk <3 Har gruet meg til å dele det. Men jeg synes det er så viktig og desverre er det nok mange som ikke blir hørt. Takk for at du tok deg tid til å lese!

MarryK

09.03.2017 kl.23:00

Kjør på<3

...gi meg litt tid, backup er ca 2t unna...

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits