EGENTLIG ET DYSTERT INNLEGG

God helg trupers!

Vasken ble gjort dere, i en fei, og jeg fikk lekt Shakira i noen minutter. Så da er alle fornøyde, til og med naboen som fikk se "moves'a" mine gjennom vinduet. Your'e welcome!

Men dere, egentlig hadde jeg egentlig tenkt til å legge ut et litt dystert innlegg, men hvem vil vel lese et dystert innlegg på en lørdag?! Nei, det hører på ingen måte hjemme på en lørdag, det hører mer tirsdag til, er dere ikke enig? Tirsdag er liksom en av de tyngste dagene av en eller annen grunn (har jeg hørt av dere som jobber..). For meg er ingen av dagene lengre eller tyngre enn de andre i den forstand, de er sort sett like, men dere skjønner. Regner med at alle ble glad for at det dystre innlegg ble utsatt og at alle bare......You go Christine!! 

Så jeg vil heller ønske dere en god lørdagskveld og informere om at her blir det hjort og potetstappe med baconbiter til middag, i godt lag! Og for en gangs skyld er jeg ferdig før gjestene kommer, nettopp fordi jeg fiksa meg for å ta bilder til dere i stad, så nok en gang cred til bloggen!  

Så det blir en flott kveld. Brått har jeg så god tid siden jeg allerede er ferdig fiksa at har jeg benka meg på bloggkontoret mitt (sofaen) og fått meg .....


(Who could have guessed?)

La kvelden begynne, sier nå bare jeg!
 

 

INSTAGRAM: CHRIPAULS          FACEBOOK:HER

 

 

2 kommentarer

Thea Jolina Olsen

04.03.2017 kl.19:24

Hørtes sykt godt ut!

dreamofstyle

05.03.2017 kl.01:05

Thea Jolina Olsen: det var helt nydelig =D håper du har hatt en fin kveld :)

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits