LET THE STRESS BEGIN

My god!

Let the stress begin, dere, jeg snakker om husvasken. Den tar jeg alltid på torsdager, men fordi jeg har hatt så mye annet å drive med (spise på Kverneriet, ligge på sofaen, sjekke face og gå tur med Lumi, ja ho krever sitt) så har jeg rett og slett ikke rukket vasketorsdagen. Noen har taco-torsdag, jeg har vasketorsdag. Og du vet når du først har utsatt noe, er det forferdelig enkelt å fortsette med det. Så fredagen følte jeg sto i sin rett som fridag, jeg skulle jo tross alt trene og jeg tar ikke to økter (trene+husvasken) om dagen.

Men så er lørdagen her, moppen skal svinges som aldri før for jeg skal nemlig ha på musikk. Da får moppen svingt seg til naboens store forskrekkelse, jeg innbiller meg nemlig at jeg er Shakira (noe jeg nesten er) når jeg svinger meg på gulvet. Kanskje det jeg liker minst med husvasken er å bære støvsugeren opp og ned, ellers er det meste greit.

Men dere, alle menn hater å vaske badet, jeg tror det er obligatorisk mannesyndrom. Så det er min faste oppgave, noe jeg er veldig fornøyd med iom at badet våres er på sånn ca. 1 kvadratmeter. Så det er null stress, jeg kan nesten sitte på do å vaske dusjen, så slår man to fluer i en smekk. Tid er penger. Eller iallfall tatt ut i sofasliting-valuta. Gud, nå må dere nesten tro jeg ikke har så mye å gjøre, og der har dere helt rett, hvorfor tror dere jeg blogger?  

Den beste grunnen til å måtte rydde og vaske er jo nettopp at man får besøk, så derfor inviterte vi noen på middag, sånn at det må bli gjort. Neida, vi inviterte faktisk før vi visste om vaskebommen. Men det er sant da, det er sykt kjekt med besøk, for da får man shina skikkelig. Også er det jo veldig koselig med besøk da, det skal jo nevnes. Vi elsker jo å invitere på middag, så i dag blir det full kok i grytene (noe som ikke er mitt ansvar) og hyggelig besøk =D 

Håper dere får en tipp topp lørdag!

3 kommentarer

Victoria Larsen

04.03.2017 kl.12:26

Jeg håper du får en fin lørdag :-)

dreamofstyle

04.03.2017 kl.14:35

Victoria Larsen: I lige måde =D Her skal det iallfall bli en nydelig middag og godt selskap ;)

Anette Skaflem

04.03.2017 kl.16:18

Så koselig da! Håper lørdagen din blir bra :)

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits