BLOGG BITCHING

Noen ganger kan man begynne å lure..

Er det en ting jeg har skjønt, så er det at drama, det trekker lesere. En krangel, og vipps, så er det full krig i kommentarfeltene, hvem støtter hvem og hvem sin skyld er dette. Jeg skal ikke juge å si at jeg ikke var innom å titta litt på bloggen til Ariel og Isabel da de hadde sitt moment.

Men hvorfor er det sånn?

Hvorfor er det sånn at vi synes det er så utrolig spennende med hva som skjer mellom andre personer, og jeg er sikker på at vi hadde sitti like klistra til skjermen om det så hadde vært en fake krangel. Nettopp fordi vi synes det er spennende å se hvordan de ulike partene ter seg. Jeg mener, jeg gjør jo det til serien the real housewives of Beverly hills. Jeg kan jo nesten ikke vente til neste epsiode for å se hvordan dramaet utvikler seg. Selv om jeg vet at halvparten er skuespill. 

Men er ikke det egentlig spesielt, å synes det er så interessant med andres drama? Jeg husker faktisk tilbake til den gangen Sophie Elise og TCMN fake'a bloggkrangelen for mange mange år siden, og brått tronet de topplisten (noe Sophie gjør enda). 

Jeg har forresten kranglet med Lumi i dag, om noen er interesserte?

Greia var at Lumi absolutt nektet å gå fra bålplassen (et sted rett ved leiligheten), jeg kjeftet og ho visste grimaser. Jeg ba henne om i aller høyeste grad ikke lage noen stor scene, noe hun absolutt gjorde. Til slutt sa jeg at jeg ikke lenger gadd tullet hennes og begynte å gå hjemover (akkurat som man gjør når man har en krangel når man er barn "nei, nå går jeg hjem", også gikk man hjem, en time senere ringte man på døra til vennen sin for å leke igjen). Når jeg nesten var hjemme kommer henne løpende etter og er like blid som ingenting har skjedd. Er ikke det irriterende? Når andre er blitt blide igjen og du fortsatt er sur, så ser det ut som at alt er din feil siden du fortsatt er sur?

Tror ikke akkurat den krangelen trakk så mange lesere for å si det sånn...

Men ja, jeg synes det er fascinerende hvor mye tid drama får i forhold til litt viktigere ting her i livet.
Som for eksempel hvem som skal bli med i neste sesongen av Beverly hills housewives...Det venter jeg spent på.

 

 

INSTARGRAM: CHRIPAULS                         FACEBOOK: HER

9 kommentarer

Elevele

03.03.2017 kl.18:12

He he.. Du sier noe der- drama er lik oppmerksomhet. Jeg veit heller ikke hvorfor, men det er bare sånn :P Jeg er ikke så veldig opptatt av drama, men skal ikke legge skjul på at jeg noen ganger bare må innom blogger som krangler litt innimellom- man blir jo mest flau på bloggeren sine vegne :P

Og jeg syns det var en søt krangel dere hadde jeg, om det er lov å si ;)

dreamofstyle

03.03.2017 kl.18:34

Elevele: det er helt sant, er jo egentlig overhode ikke interessant, men allikevel blir man nysgjerrig.

Haha, ja, den var ikke så dramatisk kan du si ;p ha en fin kveld!

stavangerinmyheart

03.03.2017 kl.18:43

Så sant - og jeg er vel lik alle andre... hihi. Ønsker deg en flott kveld.

dreamofstyle

03.03.2017 kl.18:51

stavangerinmyheart: Vi er nok ikke alene ;p Ha en fin kveld du å =D

Victoria Larsen

03.03.2017 kl.19:24

Det er sant.. Slik er det jo, faktisk. Jeg tror veldig mange liker slike ting, merkelig nok av og til. Men, det er jo slik det er ;)

dreamofstyle

03.03.2017 kl.19:50

Victoria Larsen: Det er helt utrolig, men er som du sier, slik er det ;p Utrolig hvordan folk fyrer seg opp å engasjerer seg i å ta partier uten å egentlig vite hva utgangspunktet i saken er en gang ;p

Siri Kolstad

04.03.2017 kl.11:17

Haha, ja vi mennesker er nysgjerrige vesener som liker å lese om andres elendighet.. Personlig prøver jeg å skrive om ting som interesserer uten at det nødvendigvis er basert på negative ting som krangler osv... ser jo det er en litt vanskeligere vei å gå enn å bare fake litt drama, men tror i det store og hele at det vil være hvert det til slutt :)

dreamofstyle

04.03.2017 kl.11:56

Siri Kolstad: Det er jeg helt enig i. Og blir jo veldig lite troverdig overfor lesere også om man skal holde på sånn =/ Ha en fin dag!

Siri Kolstad

04.03.2017 kl.12:05

mhm, enig

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits