JEG HAR HOLDT UT

30 dager!

Kast hattene og heis flagg! Jeg har offisielt blogget i en måned og dere henger fortsatt med! Hvem skulle trodd det? (Jeg hadde trodd det, fordi jeg skal jo tross alt til topp 40 en gang og denne bloggen kommer til å bli konge, man bare vet det ikke enda..).

Dette skal jeg feire med en giveaway senere i dag, og om jeg får si det selv så er den bra!

Fordelen så langt med å blogge er blant annet at jeg slipper å gjenta meg om alt som har skjedd i det siste, for det har jo de fleste rukket å lese på bloggen, så det er jo gull. Mamma (sorry, mamma) slipper å ringe hele tiden fordi ho vet jeg lever for hver gang jeg poster et innlegg og får sine oppdateringer der. En annen fordel er at jeg bruker mindre tid på serier og konsentrer meg mer om bloggjobb (som jeg kaller det), det vil si lage seg god mat og ta bilder av det, kjøpe nye klær å vise de frem og skrive litt om alt jeg har opplevd i mitt liv. (Det kommer kanskje senere, vil jo ikke akkurat at dette skal bli en sjukehus-blogg, men om jeg skal skrive om ting jeg har opplevd så blir det brått bare om sykehus..).

Å! For ikke å snakke om; jeg må faktisk ut av joggisen og fikse fjeset littegrann før jeg skal ta bilder, slik at jeg ser litt anstendig ut. Thomas har ikke sett meg så fresh på lenge som den siste måneden. Så det er jo et pluss.

Enn så lenge kan jeg ikke komme på noe negativt med bloggingen. Ja, det er social suicide og prostitusjon på sitt beste, men jeg tenker at det er så mange andre som legger ut om livet sitt i det vide og det brede om man har en blogg eller ikke. Så det slipper man ikke unna uansett.

Noen bruker jo facebook som en blogg og legger ut statuser herfra til helvette, så til dem vil jeg anbefale å heller starte en blogg. Her kan iallfall folk velge om de vil inn å snoke i livet mitt. (Og det vil dere jo selvfølgelig ;) ).

Håper dere har en flott dag, hipphurra for 30 dager! 

 

Instagram: Chripauls     Facebookside: HER    

3 kommentarer

lisarorvik

28.02.2017 kl.10:21

Så flink du er, nydelig bilde av vakre deg :)

dreamofstyle

28.02.2017 kl.10:38

lisarorvik: Takk =D Er jo veldig gøy synes jeg, og det er så fint i forhold til å få nye blogger å lese å! Er deilig å lese noen andre blogger enn kun de på topplista ;D Ha en flott dag!

MarryK

01.03.2017 kl.20:14

Du er flink!!! Gleder meg til fortsettelsen ;D

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits