HVIS BLIKK KUNNE DREPE ...


(..Hadde noen vært døde nå)

For dere som ikke klarer å se for dere meg med resting bitchface...You're welcome!

Er ganske sykt at når man egentlig bare slapper av, så kan det se ut som man har tenkt til å drepe nærmeste vedkommende (som i dette tilfellet villet vært fotografen). Det er for så vidt slik jeg ser ut hver gang jeg er sulten også, bortsett fra at da kan jeg være i stand til å drepe. Jeg er en av de som mister fatningen og stort sett alle manerer hvis jeg får lavt blodsukker. Jeg kan faktisk innrømme at jeg blir en frekk drittkjerring, som ikke er ute etter annet enn å lage kvalme når jeg er altfor sulten. Og hvis noen snakker til meg svarer jeg bare med noe jeg vet sårer den andre personen. Men så fort jeg har fått i meg  mat og blodsukkeret har steget, er humøret på topp igjen og den vanlig "meg" tilbake. Nesten som Snickers-reklamen.

Tenk at man kan skifte humør så sykt på grunn av blodsukkeret..?

En gang kjørte jeg og Thomas innover til Ullevål sykehus, jeg hadde time klokka 10 og måtte faste (ikke spise, om noen skulle lure). Jeg har jo over middels sterkt behov for frokost når jeg står opp, hvis ikke kan det fort gå utover humøret. Så det hjalp ikke meg (og for så vidt ikke Thomas heller) at vi havnet i kø inn til Oslo. For kanskje den dårligste kombinasjonen er når jeg er sulten og stresset samtidig. Jeg hater kø, så når vi stod bom fast der så jeg at vi ikke kom til å rekke timen, pluss at blodsukkeret var på bånn. Jeg skal beskrive det her i korte trekk; nabobilen fikk seg en god latter.

Jeg har også flere ganger blitt tatt inn til kontroll i tollen på flyplasser fordi jeg ser så sur ut, når jeg egentlig bare er sykt sulten. For ikke snakke om da jeg travet rundt på Gardemoen, flyet var 10 timer forsinket, jeg hadde fått matkuponger og når jeg endelig skulle bruke de var alle spisesteder på vei til å stenge, klokka 21!! Den kvelden ble ikke hyggelig. Gud, nå kommer jeg på så sykt mange ganger jeg har vært altfor sulten og i dårlig humør, så vi har ikke tid til å ta alle story'ene.

Dette innlegget skulle egentlig handle om noe helt annet, men sånn gikk det.

Noen som kan kjenne seg igjen?     

Viser dere resten av antrekket senere, er så utrolig fornøyd med denne kåpa!

2 kommentarer

MarryK

27.02.2017 kl.22:58

...om blikk kunne drepe hadde vi vært hærens hemmelige arme!

dreamofstyle

27.02.2017 kl.23:03

MarryK: strike three;)

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits