GØTEBORGTUR

Vi har hatt en kjempetur til Gøteborg!

(minus en liten bommert på hjemturen)

Vi dro en rask tur til Gøteborg for å se broren min spille to kamper. Og mellom slaga fikk jeg og motepolitiet (pappa) sjekka ut Stan og Avenyen. Dere, det beste av alt var jo at det stort sett var final sale (eller rea som jeg liker å si) overalt og det er ikke feil. Men dessverre så er det noe med meg og salg, jeg går jo alltid rett på full pris. Så pappa fikk handla alt på salg og jeg røk på ordinær pris. Men shopping ble det.


(Det blikket der vitner om hvor sykt flaut jeg synes det er å ta bilder i offentligheten, her hadde fotografen tatt tre bilder og jeg er litt stressa på å bli ferdig)

Iallfall var jeg sykt fornøyd med fangsten, fikk både det ene og det andre jeg har ønska meg. Så der ser jeg meg fornøyd. Åja, den rød løperen dere ser så vidt der ble selvfølgelig rulla ut for meg, å det setter jeg pris på.

Hotellet lå perfekt, rett ut på toppen av avenyen. Så det var jo helt perfekt for meg. Så vi har rukket både fotballkamper, shopping, trening (eller pappa, jeg øvde meg på to squats og sa meg fornøyd). Ferie er ferie, sier nå jeg. Fikk uansett trent både kondis og styrke med å fly å bære på alle shoppingposene. Så det ser jeg på som en fullverdig økt.

Ellers har det jo blitt mye god mat, kanskje noe av det viktigste når man er på tur. Ingen tur blir bra om ikke blodsukkeret er på topp. Lett å gå i kjelleren om man ikke har påfyll av litt god mat.

Gleder meg til å vise dere innkjøpa, er faktisk veldig fornøyd må jeg si.
 

2 kommentarer

Victoria

23.02.2017 kl.23:17

Så gøy! Kjempe fine bilder :D

dreamofstyle

23.02.2017 kl.23:37

Victoria: =D takk!

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits