HENTET AV VIKING

Ja, det ble turen hjem litt annerledes. Men det sykeste er ikke å punktere, det er sekundene før som fikk det hele til å bli spesielt.

Dette er faktisk helt merkelig, spør du meg. Jeg og pappa diskuterer om vi skal spise før vi kjørte eller om vi skal ta det på veien hjem. Jeg fikk heldigvis trumfa igjennom at det ble mat før vi kjørte.

Så mette og fornøyde setter vi snuta ut på motorveien. Jeg snakker om at det er så kjipt at de ikke har opplyste motorveier i Sverige og at det hadde vært sykt kjipt å få motorstopp eller flatt dekk langs veien her, for det er bek mørkt. I sekundet etter jeg sier dette hører vi en uheldig lyd. Ja, den uheldige lyden var dekket som var flatt.


(Så her stod vi, dette dekket var ikke flatt)
Så sykt flaks at vi spiste først, slik at blodsukkeret var på topp, hvis ikke kunne det blitt dårlig stemning.


Å det som er så konge med å stå slik, 4 mil fra Gøteborg, er når du ikke lenger har strøm på telefon. Heldigvis rakk vi å ringe og få skaffa hjelp og sendt bildet av hvor vi stod (ikke dette bildet, men kartet). Så her stod vi og slækkan i 2 timer da, og det verste var at vi hadde glemt Yatzy'n!

Etter en stund kom heldigvis Viking.Welcome to my crib!Å han som kjørte var i slaget, så jeg fikk senga! Så jammen rakk jeg å få slappa av litt på veien også..Men, det er jo litt gøy å få oppleve litt å da, kjipt om alt skal gå på skinner hele tiden. Da kan jeg krysse av å kjøre med Viking også. Da har jeg kjørt både med redningsskøyta og Viking. Både båthjelp og veihjelp kan krysses av på bucket listen!

Så mer om selve Gøteborgturen skal dere få senere, for det er jammen litt å fortelle der også.

 

 

3 kommentarer

Liv Hege Schilvold

23.02.2017 kl.11:57

Uff, men samtidig bra det gikk greit da :-) Og ja, alt kan ikke gå på skinner! :D

dreamofstyle

23.02.2017 kl.12:00

Liv Hege Schilvold: det ordna seg veldig fint =) er så rart når man snakker om en ting så skjer det ;p

Liv Hege Schilvold

23.02.2017 kl.13:09

Hehe, sant! :D

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits