TIPS // LAV, HVORDAN KLE SEG

Når man er så lav som meg, så lærer man seg et par triks om hvordan man skal kle seg etter høyden. Stort sett vil man se høyere ut når man er veldig lav. Å det som er så fint med klær er at du kan kle deg både "høyere, lavere, bredere (som jeg ønsket en periode) og smalere.

Tenkte derfor å gi dere noen tips til hvordan man bør/kan kle seg om man er liten, som jeg har tatt med meg oppigjennom. Skal sies at mange av tipsene brytes fordi innimellom vil man jo bare gå med akkurat det man synes er fint uavhengig om det får deg til å se enda mindre ut.

Klestips for deg som er lav:

 • Det første jeg tenker er essensielt er å aldri bruke mer enn 2-3 farger på klærne. Men for oss som er lave er en fargetone på antrekket det beste. Dette gjør at kroppen ikke blir "delt opp" slik at man ikke ser enda kortere ut. Med en fargetone på hele antrekket får man en helhet og ser lenger ut.
   
 •   Som i forrige punkt, samme farge på bukse og t-shorte/ genser får deg til å se lenger ut, for eksempel, har du svart bukse og svart singlet vil du se høyere ut enn om du har svart bukse og hvit singlet. Det svarte og hvite delt på midten gjør det "delt i to", og da ser man kortere ut.


   
 • Jeg har alltid trodd jeg ikke kan gå med jumpsuite fordi jeg er lav, men aldri så feil kan man ta! Kjøpte en rålekker svart jumpsuite på Macey's i Fort Lauderdale, og har aldri før fått høre så ofte "Gud, så høy du ser ut!". (Å det er ikke verst når du er 150cm). Altså, finner du riktig passform på jumpsuiten kan den virkelig være til din fordel. Gjerne en med litt høyt liv.
   
 • Unngå vertikale linjer, dette vil få deg til å se bredere ut og dermed lavere.
   
 • Gensere bør stoppe over rumpa, dette gjør at du "får" lengre ben.

   
 • Når det gjelder sko er det lurt å velge åpne pumps, slik at foten blir en forlengelse av bena, dette gjør at du igjen får lengre ben.
   
 • Når vi er inne på sko, det kan være lurt å velge sko i fargen nude, eller en farge som står i stil med fargen på kjolen, buksa eller skjørtet.
   
 • Og, det er aldri feil å gå med høye hæler.


   
 • Det vi er ute etter er å ikke "dele opp" kroppen, fordi det får oss til å virke enda lavere.   


Håper noen av tipsene var til nytte =)

8 kommentarer

Liv Hege Schilvold

22.02.2017 kl.16:15

Nå er jeg 1.75 høy da, og er overvektig, men elsket dette innlegget ditt! Er liksom ikke slike innlegg man finner hver dag, kjempe gode tips, og ELSKET stilen din på bildene. Det er såå meg!!

dreamofstyle

22.02.2017 kl.16:29

Liv Hege Schilvold: så kult å høre :) da har du kanskje opplevd at ting blir for kort på armer og bein, i motsetning til meg der alt blir for langt ;p

lisarorvik

22.02.2017 kl.16:20

Så fine tips :)

dreamofstyle

22.02.2017 kl.16:30

lisarorvik: så bra du likte de :)

Liv Hege Schilvold

22.02.2017 kl.16:31

Hehe, ja det stemmer nok! Bruker ofte gensre osv som når akkurat ned på lårene, rett under underlivet :-) Stntes ikke jeg får så lange ben da, samt at magen ser bedre ut, haha!

dreamofstyle

22.02.2017 kl.20:27

Liv Hege Schilvold: ja, ikke sant ;p

Victoria Larsen

22.02.2017 kl.16:37

Veldig fine tips!! :)

dreamofstyle

22.02.2017 kl.20:27

Victoria Larsen: så bra du likte de:)

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits