GØTEBORG // SPONS

The blue room (hjemme på pikerommet)


The red room (Scandic hotel Gøteborg)

Vel fremme i Gøteborg. Litt sen update, men sånn er det når man er busy. Jeg har skjønt at det er veldig viktig som blogger å alltid melde i fra når man blir sponsa, hvis ikke kan man ryke på en real skattesmell. Så da vet dere at mitt opphold på Scandic hotell er sponset av pappa. Jeg sier bare, spons er spons!

Til den egentlige grunnen til at vi skal til Gøteborg, broren min spiller kamper her mot Juniorlaget til Gøteborg/ Gais? og et annet jeg ikke husker navnet på (så det viser seg at jeg burde kalt bloggen "fotballsøster" allikevel..) Men nå ble det med dreamofstyle, for da har jeg god unnskyldning for å legge ut bilder av antrekk og meg selv hver dag. For å si det sånn, det er ikke så lett å være kreativ hver dag i forhold til bilder, men seg selv har man jo med seg over alt, så det gjør det jo lettere. Kunne liksom ikke skrevet om fotball hver dag.

Anyways, jeg har vært ute på en shoppingrunde før kampen startet. Og jammen fant jeg både det ene og det andre. Skal vise dere senere, og må bare si jeg er fornøyd med fangsten. 

Ellers har vi spist en herlig middag, og skal lade opp til morgens kamp (og jeg til shopping)

Ha en fin kveld!   

4 kommentarer

Victoria Larsen

21.02.2017 kl.23:36

Så flott du er!

dreamofstyle

22.02.2017 kl.07:21

Victoria Larsen: =)

Laila Marina

22.02.2017 kl.05:02

Så fine bilder!

Gøteborg er så koselig by :D kos deg masse!

dreamofstyle

22.02.2017 kl.07:22

Laila Marina: veldig koselig, synes liksom det er lettere å finne frem her enn i Oslo:p

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits