SNAKK OM SOLA ...

...Så skinner den =) Se så fornøyd frøken! Skulle tro jeg hadde vunnet i lotto, og det har jeg å,
50 spenn!

God kveld i stugo!

For en dag det har vært! Snakk om å kjenne på trangen til å komme seg ut av hula og få litt frisk luft, de siste dagene har det jo vært veldig varierende vær. Snakk om typisk norsk å snakke om vær, men jammen er det jo knallsol og tipptopp temperatur, så da skal det bare mangle at man får påpeke det. Vi hadde en nydelig tur! Eneste vi ikke hadde tatt høyde for var at det var isbelagt så og si hele veien, hvis man ser på bildene kan man så vidt skimte at det er et isbelag på stien. Ikke at det er så nøye, men ville bare nevne den eneste utfordringa vi hadde på veien, pluss at vi mista stien et par ganger. Thomas hater når jeg mener at det går en sti, der hvor det absolutt ikke gjør det. Men jeg sier at hvis man legger godvilja til så ser man at det går et lite tråkk her. Også tråkker jeg i vei.

En gang så gikk vi oss bort i halvannen meter snø, fordi jeg mente det helt sikkert ble en sti etter hvert, noe det etter 20 minutter gjorde. Så det.

Håper dere har hatt en super helg, og for mange er det jo vinterferie. Nydelig.

Jeg skal til det store utland til uka, nemlig Sverige.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits