BLOGG-DOG // DETTE ER IKKE GREIT

God søndag!

Livet mitt er fortiden blitt tatt over av selveste blogg-dog!

Er det en ting som har forandret seg etter at jeg begynte å blogge, så er det at Lumi prøver sitt ytterste for å ta over hele "spotlightet" mitt!

Senest i går prøvde ho seg på å ta over sengeplassen min, og da har det gått for langt! Brått våkner jeg av at blogg-dog står å dytter med snuta på puta mi, for å lage seg rede! Etter å ha dyttet nok ganger fikk ho lagt seg til rette, med meg måpende ved siden av. Å, det er ikke det eneste ho holder på med, nå er ho med overalt for å prøve å snike seg med på bilder...
(Fra sin beste side..)


Uansett hvor jeg er og skal ta bilder henger ho på, slik at ho skal komme med i blinkskuddet. Her om dagen tok jeg henne i å prøve å ta over livet mitt totalt. Er det en ting man ikke tuller med, så er det mat. Og tror dere ikke denne blogg-dog er en av de frekkeste..Dette er ikke greit, men kanskje det aller verste er at ho har tatt over bloggkontoret mitt! Jeg som har kjøpt inn ny pels til å ha på "kontoret" mitt! Og ingen ringere enn denne lille hvite har jaggu meg tatt over her og..Man ser jo tydelig utifra dette bildet hvor denne doggen egentlig har plass!
Sånn er blogglivet for tiden. Og snakk om, dette er i skrivende stund!Her er jammen pelsen kapra å. Nei, nå gir jeg opp.

Så der har dere oppdatering om hvordan det går med selveste blogg-dog. Ikke akkurat det tøffeste livet spør du meg.

Vi har tilbrakt dagen ute i det flotte været i dag, jeg elsker slike dager! Legger ut bilder fra turen senere i dag. Herlig langs kyststien på Nøtterøy her!

6 kommentarer

Victoria Larsen

19.02.2017 kl.14:02

Åh, så herlige bilder! Jeg håper du får en fin søndag :-)

dreamofstyle

19.02.2017 kl.14:24

Victoria Larsen: takk :) du å!

stavangerinmyheart

19.02.2017 kl.14:14

herlige bilder:)

dreamofstyle

19.02.2017 kl.14:23

stavangerinmyheart: hehe, takk:) ha en fin søndag!

Seline Ekelund

19.02.2017 kl.17:20

Kjempe fine bilder! :D Ønsker deg en flott kveld!

dreamofstyle

19.02.2017 kl.17:46

Seline Ekelund: i lige måde =)

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits