LET THE HATE BEGIN!

.... Å se for dere at introen til Big Brother en gang på 2000-tallet kommer på, den med helikoptrene eller no.

Er det en ting jeg vet godt, så er det at hatet, det kommer med desto flere lesere du får. Kommentarer på kropp, utseende, bilder, hva du skriver, hvordan du skriver, you name it. Det meste kan kommenteres om du er fantasifull nok. Jeg har nok ikke så mange lesere at jeg er i faresonen helt enda, men når den tid kommer skal jeg virkelig være godt forberedt. Så her er noen av triksene jeg skal ta i bruk.

- Tenke at de i det hele tatt gidder å gå inn på bloggen min, så det må jo være en seier i seg selv.

- Finne frem potetgull og cola, akkurat som når jeg psyker meg opp til å skrive oppgaver på skolen, alt blir så mye bedre med litt snacks. Og ofte er jo hatere litt festlige. Her kommer et illustrasjonsbilde av Lumi når hun ser hva haterne skriver....


(Ho ler seg seriøst nesten i hjel..)

- Som oftest er det best å ikke la haterne få så mye spillerom, derfor burde man egentlig ikke svare de, men om jeg skulle mot all formodning gi de spillerom har jeg faste fraser jeg skal svare med; "at det var?" "Takk for at du delte din ubetydelige mening" og "ha en fin dag du også". Så slipper jeg å fundere ut et grundig svar.. Du vet akkurat som sånn ferdigstilt melding du kan ha på mobilen. Kjekt!

Jeg tenker at jeg har kommet litt på vei med planen, så når lesertallene blir såppas høye at hatet kommer, ja da skal det iallfall ikke stå på meg. 

Nå skal jeg ha en super lørdag =D

Har dere opplevd hatere?

 

6 kommentarer

Victoria Larsen

18.02.2017 kl.12:10

Så herlig bilde :-D

dreamofstyle

18.02.2017 kl.18:39

Victoria Larsen: ;D

Marie Gjernes

18.02.2017 kl.18:55

Har opplevd noen hat-kommentarer, som jeg prøver å overse. Men gode tips! :)

dreamofstyle

18.02.2017 kl.19:05

Marie Gjernes: Er så idiotisk at noen gidder å bruke energi på skrive så teite kommentarer til andre ;p Ja, bare å overse!

Laila Marina

18.02.2017 kl.22:21

Jeg har ikke nok lesere (ennå?:P) til å få hatkommentarer, men om jeg ever får det, gode tips å ta med seg :)

Skjønner ikke hvorfor folk skriver hatefulle kommentarer. Man burde stoppe opp og tenke "hva om det var meg noen skrev dette til" før man trykker "post".

Ønsker deg en super helg :)

dreamofstyle

18.02.2017 kl.22:36

Laila Marina: helt meningsløst ;p er jo egentlig bare latterlig, men skjønner jo at blant annet toppbloggere stenger kommentarfelt når det er så mye dritt =/ ha en fin kveld =D

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits