WHAT A DAY

FOR en dag!

Den startet brått og uventet kan man si. Blogg-dog tror av en eller annen grunn at alt handler om henne fortiden. Så i dag klokka 07.00 bestemte den seg for at det passet fint å ta en tur ut. Det passet ikke matmor like bra, så flaks vi har innhegninga i hagen (til naboens grøss og gru), sorry, den hjelper oss veldig når Dog absolutt skal ut så tidlig.

(Blogg-dog skal jeg faktisk unne et eget innlegg snart, siden ho maser sånn).

Å jammen skjønner jeg hvorfor ho ville ut, for så nydelig vær har vi ikke sett her på en liten stund. Så vi tok med godis til Dog og kamera til meg, sånn at vi fikk captured the moment som de sier. Viktig å ha bilder som man kan se tilbake på og faktisk tro det har vært slikt vær hele vinteren. Du vet, akkurat som du ser tilbake på et bilde av da du var i syden i 2011, det var pisskaldt og dårlig vær, men en dag var det sol og da ble alle bildene tatt. Når man ser tilbake på bildene, sånn ca. 5 år senere innbiller man seg at det var like fint som det ser ut som på bildet, og lever i trua om at det kun er fint vær når man er på tur. Vel, det kan jeg konstatere at det ikke er, det er absolutt ingen garanti for fint vær. Akkurat som nå, 4 timer etter at vi var ute er det jammen meg blitt så tjukk tåke at jeg ikke kan se naboen, og tro meg, naboen ser jeg alltid, rett inn gjennom kjøkkenvinduet. Kommer opp i morgenkåpa i 10- tiden.
Så vet dere det! 

Her i heimen er det pizzakveld,

Håper dere får en super fredagskveld!

2 kommentarer

Iselin Renée

18.02.2017 kl.10:04

Flotte bilder :)

dreamofstyle

18.02.2017 kl.10:51

Iselin Renée: var jo så herlig ute :D

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits