BLURRY BLUE // BIRTHDAY DINNER FOR 3


(Hadde jeg bare vært så brun som det ser ut som jeg er på dette bilde.. Men nei, det lyset..)



Gårskveldens antrekk, som ikke synes fordi bildene ble tatt i bekmørket. Så positiv som jeg er, gjorde vi det beste ut av bildene. Som dere vet, er det en ting jeg kan, og kanskje den eneste innenfor redigering, så er det lyset. Lyset klarer jeg å redigere, så creds til meg..

Men uansett. I går kveld fikk jeg besøk av en venninne som har bursdag rundt samme tid som meg, dessverre får vi nesten aldri til å komme i hverandres bursdag iom at det ligger ved juletider. Så vi har laget oss en liten tradisjon der vi går ut og feirer hverandre. Denne gangen fikk også Thomas bli med. Ikke dårlig!

Vi spiste en nydelig middag, det eneste som var litt trist var at vi ikke var helt fornøyd med betjeninga. Eller, vi er kanskje litt sære, men synes det er på sin plass å få ordentlig service når man for det første bruker såppas mye penger, og for det andre; når det er lite kunder skal ikke ting ta så lang tid. Særingene, men ja, betaler man for noe så regner man jo med service også.

Maten smakte iallfall helt fantastisk! Faktisk den beste okse indrefilleten jeg har smakt på lenge, eller iallfall siden forrige uke..



 

2 kommentarer

Laila Marina

16.02.2017 kl.19:11

Happy Belated Birthday :) Fint antrekk :)

dreamofstyle

16.02.2017 kl.19:16

Laila Marina: hehe, tusen takk! Veldig sen bursdagsmiddag å. Snart 2 mnd siden ;p

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits