KONGEN SJÆL


(Å hvis dere skulle være i tvil, så er det meg bak blomstene)

I sin trone!

Her har dere kongen sjæl! Eller kanskje det nærmeste vi kommer kongen, er at bestefar har vært i slottet og hilsa på'n. Men når man blir 81 år kan man vel si at man er litt konge!

Dette er en mann utenom det vanlige. For det er ikke for ingenting vi kaller han "super'n". Hvis det er noe man lurer på, så har han svaret. Om han ikke har svaret så finner han ut av det. Og hvis du har diskutert noe og ikke kommet frem til svaret kan bestefar komme med bevis sånn ca. 3 måneder etterpå, når du egentlig har glemt hva som har vært diskutert.

Omtenksom er helt sikkert, er ikke bare en gang han har hevi seg på sykkelen i tøflene (bokstavelig talt, den ene gangen han hev se på i et gangfelt fløy tøffelen av og havna på panseret på en bil) for å sykle til bakeren for å kjøpe horn til oss, eller til jordbærbua for litt jordbær. Skoleoppgaver løses og når det kommer til snekring og bygging er han i sitt ess.

Det kommer ofte kommentarer raskere enn det han beveger seg opp og ned fra kjelleren (han må alltid hente cola i kjelleren til oss andre). Alltid en frekk kommentar på lur, så når vi spille ludo, (og dere som ikke synes det er gøy å spille ludo, har ikke spilt med oss) får vi ofte høre det.   

Tenk at man ikke kan velge sine egne besteforeldre, men allikevel ha fått de aller beste man kunne fått. Det er ikke for ingenting det heter BESTEforeldre! Jammen, snakk om å være heldig. Og dette er jeg utrolig takknemlig for!

Håper det er mange der ute som er like heldige som meg! 

 

4 kommentarer

Victoria

15.02.2017 kl.20:50

Jeg kjenner meg igjen, hehe :)

dreamofstyle

15.02.2017 kl.21:24

Victoria: haha, så bra! =D

16.02.2017 kl.11:26

Helt Konge🤴

dreamofstyle

16.02.2017 kl.11:44

Anonym: Oh yes!

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits