MY LOVEJeg vet det er litt tidlig, men her-re-gud!

Som jeg gleder meg til å ta i bruk denne jakka, jeg viser dere hele antrekksbilder senere.

Bursdagen til bestefar ble en suksess.

Alt er som det pleier, bortsett fra en ting. Det starter vanlig; bestemor har vært klar hele dagen, med ferdig pynta bord og grytene i full kok. Vi alle kommer til litt forskjellige tider, det er også helt normalt. Jeg og broren min sitter i sofaen, Thomas i lenestolen, pappa i den andre, kusina mi i lille-sofaen, onkel i gromstolen og bestefar på krakken. Det er sånn det pleier å være, men brått skal det skje noe uventet.
Bordplasseringen ved selve bursdagsbordet er helt snudd på hodet, jeg og kusina mi på motsatt side av det vi pleier, pappa på onkel sin plass og onkel på bror sin plass.

Å jeg skal si dere, man får et veldig annet perspektiv etter å ha sittet på en viss plass i så mange år, og brått får du nye fjes (nye og nye, dere skjønner hva jeg mener) rett ovenfor deg, og stemmer du er vane med kommer fra den ene siden av bordet kommer fra den andre. Og sist men ikke minst, man hører jo faktisk hva folk sier, for stort sett pleier pappa og onkel å sitte på hver sin ende å gape (det vi kalle snakke i vår familie, ikke rart alle synes jeg snakker så høyt, jeg har jo ikke hørsel igjen) over til hverandre. Mens vi andre prøver å få med oss hva som skjer. Bestemor rekker aldri å spise fordi ho løper inn og ut av kjøkkenet med mat.

Men suksess ble det i år også, stup mette, og når du tror du skal sprekke tar du litt dessert også. Gjerne både is, sjokolade og potetgull. 

Nei, nå må jeg holde kok i kåken her, fyre altså, kun 23 grader her nå. Dere som så godt kjenner meg nå vet at det er uhørt.

Dessuten får jeg overnattingsbesøk av en venninne i kveld, så må shine litt her. Det er så konge med besøk for da føler man liksom at det er på sin plass å fjerne hybelkaninene som har bodd seg fast.

Håper dere får en fin lillelørdag!  

6 kommentarer

Victoria Larsen

15.02.2017 kl.13:08

Så stilig antrekk! :)

dreamofstyle

15.02.2017 kl.13:20

Victoria Larsen: Takk! Håper du hadde en super dag i går =)

Iselin Renée

15.02.2017 kl.13:36

Kjempe fint antrekk :)

dreamofstyle

15.02.2017 kl.13:40

Iselin Renée: Takk =) Gleder meg sånn til å kunne bruke vårtøy!

Evelin

15.02.2017 kl.22:01

for en nydelig jakke :D

dreamofstyle

15.02.2017 kl.22:53

Evelin: enig ;) ha en flott kveld :)

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits