EN VIKTIG DAG

Happy Valentine's dere!

Dette er en veldig viktig dag for meg. Nei, ikke fordi det er Valentine's, men fordi bestefar har bursdag. Hadde det ikke vært for at bestefar har bursdag hadde jeg antageligvis ikke huska at det er Valentine's en gang. Å der kom jeg på at jeg ikke har så mye som laget ett kort til samboeren. Jaja, godt vi uansett setter pris på hverandre. Blir ikke lite av sjokkis iløpet av året her i heimen uansett.

Men, har dere sett noe så vakkert?! Det har dere helt sikkert. Men jeg synes ikke det er mye som kan måle seg med natur. Jeg har faktisk ikke ord for hvor vakkert jeg synes dette synet er.

Over til kjærlighetens dag (og bestefar sin), dere. Nå sitter det sikkert en hel haug av deprimerte jenter der ute som skal kjøre i seg iskrem. Neida, men er ikke det litt standard da? Men vet dere hva, bruk heller den dagen til å kose dere! Love yourself sier jeg bare. Frem med gourmêtmaten, pottisen og colaen, rett inn i joggisen og sett på en film. Nei, ikke en deppe-film.

Jeg skal tilbringe dagen på best mulig måte, nemlig på favorittplassen i hele verden. Det vil si hos besteforeldrene mine. Som nevnt fyller bestefar år og da blir det kalas, og det skulle bare mangle.

Jeg er så heldig å ha alle 4 besteforeldrene mine i live, og jeg må si at de er noen, eller ikke bare noen, men 4 av de viktigste menneskene i livet mitt. Jeg vet faktisk ikke hvordan jeg skal beskrive hvor mye de alle betyr form meg. Snillere, mer omtenksomme og herlige mennesker tror jeg jammen ikke finnes. Og jeg regner med at det er flere enn meg som kanskje føler det på denne måten om sine nære.

Jeg håper iallfall dere får tilbrakt denne dagen med noen dere er veldig gald i, om det er søsken, kjæreste, familie, andre viktige personer eller rett og slett deg selv <3

6 kommentarer

Nadia

14.02.2017 kl.13:16

Utrolig fint innlegg og fine bilder!! :)

dreamofstyle

14.02.2017 kl.15:05

Nadia: så hyggelig =) ha en flott dag!

Hanne Lovise Johnsen

14.02.2017 kl.13:36

kjempefine bilder, liker bloggen din <3

Jeg holder forresten konkurranse på instagrammen min nå, og blir kjeeempeglad hvis du ønsker å melde deg på! God vinnersjanse, 4 vinnere. @hannelovisejo

dreamofstyle

14.02.2017 kl.15:06

Hanne Lovise Johnsen: så hyggelig, ha en kjempefin dag =)

14.02.2017 kl.15:30

Så vakkert skrevet og vakre bilder ☺️

dreamofstyle

14.02.2017 kl.18:36

Anonym: tusen takk =) ha en fin kveld!

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits