IKKE TA DET FOR GITT


(nei, ikke tenk så mye på håret, jeg har ikke mista det, er i en dott bak der..)

Jeg har hatt en helt topp helg og en veldig fin hyttetur.

I dag er det morsdag, og det er slike dager jeg skulle ønske at familien bodde rett borti gata. Det er på sånne dager jeg virkelig skulle ønske avstanden var så kort at jeg bare kunne svippe innom med en klem og et par blomster.

Men det går fint, for mamma burde ha morsdag hver dag. Man må huske på alle de fine dagene man tilbringer sammen, uansett om det er morsdag eller tirsdag. Og det tror jeg kanskje veldig mange er flinke til, men det er fort gjort å ta tiden man har sammen litt for gitt.

De siste årene har jeg sett flere personer gå bort, og ting har skjedd. Det er også disse årene jeg har blitt ekstra glad i tiden jeg har sammen med familien.

Når jeg var yngre var det om å gjøre å komme seg fort ut av huset for å være med venner, lykke når ingen var hjemme i huset da jeg åpnet døren, null tid til å se en film sammen med mamma og pappa.

Når jeg ble student reiste jeg hjem i helgene for å være sammen med venner, jeg ringte de på vei hjem og kjørte ikke en gang innom mamma og pappa før jeg dro til vennene mine (dro alltid innom besteforeldre da). Og hadde kanskje et par timer sammen med mamma og pappa til sammen i løpet av helga.

Etter de siste årene er ting endret. Jeg vil hjem på besøk til mamma og pappa. Jeg vil hjem og være sammen med broren min. Jeg hater hvis det tar for lang tid mellom gangene vi møtes, for man vet faktisk ikke når man sees neste gang. Nei, det er ikke bra og begynne å tenke for mye slik "tenk om det var siste gang, tenk om det var det siste jeg sa", slik kan man ikke alltid tenke. Men etter at man har opplevd ulike ting blir man mer bevisst på tiden man har sammen. Man skal ikke ta den for gitt, sett pris på tiden man har sammen og ikke bare blomstene man gir på morsdagen. Men på alle dager man får ha sammen.

Det var absolutt ikke meningen at dette innlegget skulle bli så "dystert", men sånn ble det bare når jeg begynte å skrive.

Håper dere har hatt en fin morsdag!

7 kommentarer

Victoria Larsen

12.02.2017 kl.19:17

SÅ sant! <3

Silje

12.02.2017 kl.20:33

Veldig sant!

dreamofstyle

12.02.2017 kl.21:16

Silje: ;)

Laila Marina

12.02.2017 kl.21:35

Sant :) <3

dreamofstyle

12.02.2017 kl.21:36

Laila Marina: =)

MarryK

12.02.2017 kl.23:15

<3

dreamofstyle

13.02.2017 kl.09:23

MarryK: =)

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits