HYTTETUR

God morgen soldater!

Er vel kanskje formiddag, men uansett, endelig helg! Jeg har gått en tur med Lumi og fiksa i stand litt her i heimen. Snakk om effektiviteten selv!

Grunnen til at jeg har måttet være mer effektiv en vanlig er at jeg nemlig skal på hyttetur med noen jenter. (Jeg skriver jenter og ikke venninner fordi jeg vet ikke helt om dere tror på om jeg har venninner siden jeg ikke har de med på bloggen). Gleder meg veldig, og det beste av alt, vi skal ikke lenger enn til Sandefjord. Det vil si at jeg slipper unna med en biltur på 45 min! Snakk om kupp.

Dette kommer til å bli en knallhelg, for disse jentene, de vet å kose seg. Le det kan vi, og det forlenger livet har jeg hørt. Så nå er det bare å få pakka med seg; ullsokker (det må jeg alltid ha på hytte), tøfler, proviant (vin) og bikini. Har hørt rykter om at det er stamp der, så da stiller jeg selvfølgelig opp.

Og må bare si, sånne kommentarer jeg fikk på innlegget om dårlig service i går gjør virkelig dagen min! 

Ha en toppers helg! 

4 kommentarer

Dazzy

11.02.2017 kl.12:13

Så kjekt! Kos deg:)

dreamofstyle

11.02.2017 kl.13:24

Dazzy: Takk :) Ha en super helg!

Victoria Larsen

11.02.2017 kl.12:50

Så utrolig koselig! Flotte bilder :)

dreamofstyle

11.02.2017 kl.13:24

Victoria Larsen: Takk =) Ha en flott helg Victoria =)

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits