OUTFIT // TIPS BUDSJETTANTREKK

(Kåpe- H&M, Veske- Ebay, Sko- Bianco)

Det kan vel kanskje sies at jeg har en viss interesse for shopping. Sko og vesker kommer høyt, men også klær. Det gjør meg glad, man føler det er som en sport (med mindre du handler online da..), eller kanskje jakt og man kan utrykke seg gjennom et antrekk.

Nei, alt dette er selvfølgelig bare tull, bortsett fra at jeg er glad i, og blir glad av shopping. Dermed er det fint å skape seg noen unnskyldninger for å kunne ta seg en shoppingrunde.   

Jeg har jo vært student og er for så vidt student, så det med å ha et stramt budsjett vet jeg alt om. Tenkte å gi dere noen tips hvis det er trangt i lommeboka (som det er hver måned...) og man virkelig har lyst på en shoppingrunde:

- Vit på forhånd hva du ønsker deg eller trenger. Ha bilder på telefonen av ting du virkelig har hatt lyst på. Dermed er det større sannsynlighet for at du ikke drar med deg alt av rubbel og bit.

- Handle basic-klær billig. Verken du eller andre ser eller bryr seg om hvor den hvite bomullstrøya  kommer fra. Og av erfaring nupper alt man kjøper uansett pris. Hvis man først skal legge litt penger i et antrekk kan man heller legge de i litt mer "uvanlige" plagg som skiller seg litt ut.

- Når du handler antrekk, miks gjerne billig med noe som er litt dyrere. For eksempel at bukse, genser og sko er billig, og en veske eller jakke som er dyrer. Så lenge man går for noe som ser litt "klassisk" ut vil det også se ut som man har gjort en liten effort selv om veska er fra Ebay.

- Sjekk ut hva du liker i de dyrere butikkene, de har alltid mye klassisk og det som er "in". Men ikke kjøp det der, la lommeboka spares for å bli flådd av en genser til 2000 kr, når du kan finne en lignende på Cubus eller bikbok til 200 kr.

- Om du absolutt skulle ønske deg noe i den høyere prisklassen er det alltid lurt å vente til rundt salgsperioder, som for eksempel. januarsalg. (Synes for øvrig det er salg året rundt nå).

-Ikke kjøp bare for å kjøpe, da ender du opp med at det bare blir liggende i klesskapet og ta opp plass for andre skatter.

Håper dere fikk noen ålreite tips her, fra en som har levd sine glade dager på budsjett.
 

6 kommentarer

lisarorvik

09.02.2017 kl.13:29

Så utrolg fint antrekk :)

dreamofstyle

09.02.2017 kl.13:56

lisarorvik: Tusen takk =) Veldig hyggelig med respons :)

Victoria Larsen

09.02.2017 kl.13:35

Kjempe flott antrekk! :-)

dreamofstyle

09.02.2017 kl.13:56

Victoria Larsen: Takk :) Er så hyggelig med respons =)

Karin

11.02.2017 kl.15:40

Det finnes basics som ikke nupper fra dyrere merker. Anbefaler absolutt å investere litt mer penger i dette. Det jeg føler er dårlig økonomi er plagg i blandingsmaterialer, særlig blanding av ull, det tåler ikke ullen særlig godt.. ellers kul stil og kul blogg!

dreamofstyle

11.02.2017 kl.19:48

Karin: takk Karin:) enig med deg, men har opplevd så ofte at de dyrere som kun er ull blant annet også nupper like mye. Veldig forskjellig.

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits