GRATIS VASKEDAMER


(Lumi prøver å snike seg med på alle bilder for tiden, og hvorfor jeg har fått gjeller vet jeg ikke, står i stil til gjeddegliset som går igjen i familien)

God kveld dere!

Selv om jeg stort sett er god på de fleste områder skal det sies at tekniske ting ikke helt er min greie, så nå har jeg prøvd meg på noen andre innstillinger på kameraet. Det skal liksom bli litt lysere bilder. Og det kan man jo si det blir, men blir jo nesten så lyst at det blir uklart. Jeg får øve litt mer på det der, det samme må jeg med de ikke eksisterende squatsa.

Dagen har blitt tilbrakt med familiebesøk. 3 generasjoner. Veldig hyggelig med besøk når man ikke rekker å treffes så ofte, selv om jeg er selverklært veldig flink til å dra over å besøke familie. Det som også er kjekt med å få besøk er at bestemor alltid "shiner" huset når ho kommer og besøker oss. Det er nesten som om mamma og bestemor har sånn "kluten-allergi" som man ser på reklame, bare litt motsatt effekt, altså de  bare gå rundt med den kluten og tørke over alt av flater.

Og kjekt for meg som har vaskedag på torsdager, for da slapp jeg unna det i morra, for bestemor har svingt feiekosten også. ja, jeg har feiekost på kjøkkenet som ho fikk øye på. Brått hører vi noen lyder nede i 1. etasje og lurer på hva i alledager skjer, så viser det seg at bestemor har satt i gang med feiing der også.

Hvis jeg noen gang får barn, som jeg skal besøke, så skal jeg heller gjøre som bestefar, slenge meg på sofaen og ta en lur, bli servert lunsj, kaffe og kaker i fanget (ikke kaffe i fanget da, men dere skjønner).

Fikk også spørsmålet om jeg trener, og var veldig klar for å si at jeg er godt i gang, men så kom jeg på at jeg faktisk bare har trent en gang denne uka. Kan jo ikke strekke til på alle områder, jeg mener, noen må holde fortet og fyr i peisen i disse dager..

Håper dere har en fin kveld, er jo tross alt lillelørdag, så her går det i cola og sjokkis. 
 

6 kommentarer

Victoria Larsen

08.02.2017 kl.21:40

Kjempe fine bilder :-)

dreamofstyle

08.02.2017 kl.21:56

Victoria Larsen: Takk, har litt å jobbe med, men håper jeg skjønner mer av innstillinger snart ;)

MarryK

08.02.2017 kl.23:30

Men da kommer dere hit på lørdag da? Skal sette frem kosten, så lover jeg å holde bestefar med selskap!! ;)

Har du Canon?

dreamofstyle

08.02.2017 kl.23:52

MarryK: OM! sender vasketeamet, jeg har ferie da ;) Canon vettu, 1100. Shit, jeg huska det ??

Dazzy

09.02.2017 kl.00:03

Utrolig fine bilder!

dreamofstyle

09.02.2017 kl.10:04

Dazzy: takk, så hyggelig :)

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits