ALEXANDER WANG // KORI ANCLE BOOTOh Lord!

SOM jeg har siklet på disse skoene! Det er perfekte til absolutt alle antrekk, om jeg så hadde gått i kjeledress. Jeg må si jeg har blitt en fan av Alexander Wang. Skoene er så klassiske men samtidig unike og litt tøffe. Love it!

Men i kjent stil skal jo selvfølgelig noe gå galt når jeg er gira på ting (som for eksempel da jeg hadde gleda meg til å dra til Australia, men oppdaget i Singapore at jeg ikke hadde søkt visum.. Denne gangen er nesten like ille).

Dere vet når dere gleder dere så mye til noe at dere nesten ikke får sove? Eller at du sjekker postkassa flere ganger om dagen tilfelle postmannen har glemt å legge pakka oppi og brått kommer på det og kjører tilbake litt senere?. Iallfall så hadde jeg gått å gleda meg lenge til å få disse skoene, så når det endelig lå en liten hentelapp, som føltes ut som gullappen i Charlie og sjokoladefabrikken i postkassa, tok det ikke mange sekundene før jeg satt i bilen på vei til postkontoret.

Jeg stilte meg i køen (og dere vet jo utifra tidligere innlegg hva jeg mener om kø) og trippa litt ekstra med foten. Når det var min tur tenkte jeg jo selvfølgelig at det kanskje ble en liten sum og betale, men den lille summen jeg hadde sett for meg viste seg å være 1066 kr. "Såppas, ja", var det eneste jeg fikk frem. Betalte og dro hjem blid og fornøyd til tross for at lommeboka var totalt flodd etter skokjøp+ porto.

Det med blid og fornøyd skulle fort vise seg å bli sur og deprimert (bare for å ta i litt).
Jeg har jo ekstremt små føtter, i grunn ikke så rart iom at jeg er liten, så noe annet ville vært unaturlig, men noen ganger må jeg si at 35 er en forferdelig fot-størrelse. Når jeg helt i ekstase skal tre foten oppi skoen, stopper den jo aldri, den bare seiler lenger og lenger frem. Jeg tar på meg den andre og går rundt litt. Vel vitende om skoene er altfor store spør jeg Thomas hva han mener. Først tør han ikke helt å si det han har lyst til og lar heller være å si noe som de fleste gutter gjør når de mener noe annet enn jenta, men så kommer det ut; "det der går ikke, for det første henger jo skoa så vidt på og for det andre ser du ut som en med langrennsski på (akkurat den siste fant jeg på for jeg synes det hørtes bedre ut en bigfoot, for poenget var jo at de er altfor lange).

Men iallfall viste skoa seg å være som en 36 norsk skostørrelse (kan en skostørrelse være norsk?).

Nå har jeg sykt dårlig tid, får jeg straks besøk fra "andre sia", det vil si Østfold, og Lumi klarte akkurat å spy ned sofaen, så ja.

Ha en fin lillelørdag!

4 kommentarer

Victoria Larsen

08.02.2017 kl.12:48

For noen lekre sko!

dreamofstyle

08.02.2017 kl.15:31

Victoria Larsen: Helt enig ;)

Laila Marina

08.02.2017 kl.15:04

wow. Så utrolig fine. Jeg er så sjalu :D

dreamofstyle

08.02.2017 kl.15:32

Laila Marina: Enig, skulle bare ønske de passa :P

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits