SURTHoly moly!

Snakk om surt! Her sitter jeg med tomt kjøleskap og holder på å sulte. Men det er ikke bare det som er surt, fikk jo totalt bakoversveis da jeg skulle ut på tur med Lumi. Ikke en liten advarsel nordavind en gang. Så her har peisen holdt trøkket jevnt og trutt. Minimum temperatur her i heimen er 24 grader, alt under det er ikke annet enn uakseptabelt. Å fryse i mitt eget hjem er faktisk kanskje en av alle tingene som er på "det verste jeg vet lista" (for det er ikke bare en ting som er det verste jeg vet). Så det skal ikke forekomme her, med mindre det blir tomt for ved da. Det blir faktisk noe å tenke på fremover med tanke på tempoet jeg har på fyringa.

Ellers har jeg og Lumi gått tur med to flotte turkamerater i dag. Det gjorde det veldig mye lettere å komme seg ut i den bitende kulda. Rart hvordan det der er, tida går så utrolig mye raskere når man går sammen med noen, og brått er turen gått og man har fått vært i hyggelig selskap. Det er så utrolig deilig å ha skogen rett utenfor døra, da er det bare å slenge på seg turtøy og vipps så er man på tur. Synes det er så mye bedre å gå turer i skogen i stedet for i gatene. Litt rekreasjon liksom.

Kvelden skal tilbringes med trening (igjen) blir nesten litt satt ut av meg selv, så en eller annen gang må det jo bli fremgang. Etterfulgt av sofasliting. Å, fader. I det jeg skrev det kom jeg akkurat på at jeg må skrive to tekster til en oppgave på skolen. Der røk den treninga og den fremgangen, rimelig surt det å! Ja, da vet dere hva kvelden kommer til å gå med til.

Håper dere har hatt en fin tirsdag, husk, snart helg, ikke langt igjen nå!
 

6 kommentarer

appelsinpiken

07.02.2017 kl.18:39

Håper du får en fin dag videre!

dreamofstyle

07.02.2017 kl.19:52

appelsinpiken: takk:) Ha en fin kveld!

Janne

07.02.2017 kl.19:44

Så flink du er! Koselige bilder også:D

dreamofstyle

07.02.2017 kl.19:52

Janne: Så hyggelig å høre, håper du har en fin kveld :)

Victoria Larsen

07.02.2017 kl.20:16

Så flink du er altså! Veldig fine bilder :)

dreamofstyle

07.02.2017 kl.20:35

Victoria Larsen: takk :) i lige måde, må lære litt av fototipsa dine ;) skjønner ingenting av ulikr innstillinger på kameraet ;p

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits