RESTING BITCHFACE

Vi har alle sett noen, kjenner noen eller så er man så heldig å har blitt begavet med et resting bitchface selv.

Jeg er en av de som er så heldige å være begavet med det. Du vet, når du rett og slett egentlig bare slapper av eller er litt konsentrert, så utstråler fjeset ditt noe helt annet; det ser ut som du hater verden og alle andre i den, man ser pottesur ut eller bare ekstremt oppgitt ut. Så ja, mange synes nok jeg ser veldig streng ut, noe jeg sikkert også er, så er en god match. Andre har blitt begavet med ansikt som konstant ser blide ut, har dere sett de? Det har jeg, og en gang så jeg en dame som hadde verdens søteste og blideste ansikt, men som var pottesur, det ble jo helt feil. Veldig rart å se et så blidt fjes være så muggent..

MEN, for det er et stort men her. Det er mange fordeler med å ha blitt tildelt dette resting bitch-fjeset, her kommer flere:

  • Når man først innser at man har resting bitchface, så blir man veldig bevisst i møte med andre i forhold til å smile, og et smil er aldri feil (med mindre du kanskje er i begravelse eller sånne litt spesielle ting)
     
  • Man blir ofte åpen i møte med andre mennesker, slik at de faktisk ikke skal tro du er en bitch (selv om du kanskje er det..)
     
  • I motsetning til mange av de som ikke har dette ansiktet blir man veldig bevisst på hvordan man fremstår i en samtale med andre. Man kanskje nikker litt, smiler litt, prøver å være aktiv i samtalen slik at den du snakker med ikke tror du bare er helt oppgitt over hele praten.
     
  • Og kanskje den viktigste; du trenger ikke gjøre en eneste anstrengelse for at folk skal skjønne at du ikke er i "pratehumør", du kan rett og slett bare sitte der og slappe av med resting bitch-ansiktet og folk vil ta hintet..

Ikke så vondt at det ikke er godt for noe si!

Nå skal jeg ut å lufte dyret og smile til alle mennesker jeg treffer på min vei. Dere som har hund, har dere lagt merke til hvor utrolig mange mennesker man stopper å prater med, kun fordi man har hund? De tre første årene jeg bodde i borettslaget her stoppet ingen å snakket med meg, tror faktisk de ikke en gang så på meg når vi gikk forbi hverandre. Og brått når jeg fikk Lumi, kommer alle å skal hilse og preke. Ho ene bare "har du akkurat flyttet hit eller?". Og jeg bare "eh, har bodd her i tre år nå".

Så nå kjenner jeg alle i borettslaget, og alle som går tur borte på golfbanen.

 

 

 

2 kommentarer

Victoria

07.02.2017 kl.11:49

God tirsdag! :)

dreamofstyle

07.02.2017 kl.12:31

Victoria: Lige måde =)

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits