DINNER FAIL

God søndag!

Hvor skal jeg begynne, det her er så typisk meg.

Som jeg nevnte i går skulle vi få middagsgjester, og det er jo veldig hyggelig! Det som ikke er så hyggelig er når vertskapet klarer å velge akkurat den maten man fått høre er en av gjestenes desidert "nei, jeg klarer ikke mat".

For en god del uker siden snakket vi om nettopp dette temaet, hva man liker og ikke liker av mat. Vi kom frem til at tomat var en stor "hat-mat" for en av oss og at kylling ikke helt falt i smak.

Ukene gikk, (å jeg som ikke klarer å huske hva jeg gjorde for to dager siden, har en svakhet akkurat når det gjelder hukommelse. Ja, noen mangler har altså jeg også).

Så jeg og Thomas slo like gjerne til med tomat og mozzerella til forrett og kylling i 40 hvitløksfedd til hovedrett. Fornøyde med oss selv satte vi i gang og kokkelere, forretten var til og med ferdig laga en time før gjestene kom, stoltere har jeg aldri vært av meg selv, for stort sett pleier jeg å stå på badet når gjestene kommer.

I det Thomas skal begynne på kylling begynner det å demre litt for meg at noen har nevnt noe om tomater. En tanke slo meg at ett eller annet av det vi hadde laga ikke helt var en favoritt. Jeg kom frem til at det var tomatene, og tenkte at det går fint iom at det kun er forrett. Men jaggu skjønte vi fort at det ikke bare var tomatene, for det blikket kyllingene fikk konstaterte det vi frykta.

For sikkerhets skyld la Thomas opp (vel vitende om at den personen ikke er så glad i kylling) den aller største kyllingen på vedkomnes tallerken.
Heldigvis har vi såppas sporty venner, at dette gikk fint.

Hvordan er det mulig? Det er akkurat som man velger det man har hørt blitt nevnt, uansett positivt eller negativt. Akkurat som da jeg hadde gitt pappa streng beskjed om at jeg ikke skulle ha La Mote strømpebukse, da han skulle kjøpe strømper til meg. Og det han kommer hjem med er selvfølgelig La Mote strømpebukse (de er så slappe i fisken).

Men det skal sies at vi hadde en super kveld med masse spill og moro (moro fordi jeg vant hele tiden).

PS: Legger ut oppskrift senere til den nydelige kylling ;)

2 kommentarer

Victoria Larsen

05.02.2017 kl.15:31

så flott pynting! :)

dreamofstyle

05.02.2017 kl.15:45

Victoria Larsen: Takk, synes det er så greit med sånne serviettringer! veldig enkelt og gjør seg litt =)

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits