HELGEBESØK

God lørdag!

Med dette været som er i dag var jeg bare nødt til å legge ved noen bilder fra litt lysere tider, sånn bokstavelig talt. Men det positive med at det er like mørkt døgnet rundt er jo at man kan være inne med god samvittighet. Når det er fint vær får jeg alltid en utrolig rastløshet over meg.
Det er en grunn til at eksamener på vinteren går mye bedre enn de som er lagt i mai/juni, når alt godværet endelig titter frem.

Ellers kan jeg opplyse dere om at jeg har vært på trening allerede klokka 10.00 på morran. Hvem skulle trodd det på en lørdags formiddag? Og jeg kan også meddele at jeg fortsatt ikke klarer å ta en eneste squat. Så jeg ser positivt på det, det kan jo tross alt ikke bli verre.

Akkurat nå er jeg nødt til å få ordna i stand litt til i kveld, får storfint besøk fra Østfoldsia, så her er det bare å henge i! (altså, henge i vil si å dusje etter trening og spise lunsj. Så så travelt som det kanskje høres ut er det vel kanskje ikke). 

Håper dere får en topp lørdag!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits