TORPEDO PÅ DØRA

Jeg er nesten nødt til å dele dette med dere alle, venner har hørt denne før, men den er for priceless til å ikke fortelles igjen. Jeg nevnte jo i mitt første innlegg at det skjer over middels mye rart i mitt ellers kjedelige liv, så her skal dere få servert en av mange hendelser.

Og det må bare nevnes at det av en eller annen grunn alltid (!) er meg som klarer å havne i slike situasjoner, uten en gang på be om det.

Senario:

Sted- leigligheten
Befant meg- senga
Tid- 08.30

Jeg ligger i senga å har akkurat våkna i det noen hamrer løs på utgangsdøra mi. Jeg tenker for meg selv at hvis det er noen som absolutt skal ha tak i meg så får de komme tilbake senere, for 08.30 går ikke jeg å åpner noen dør.

Jeg la meg til rette igjen og tenkte ikke noe mer over hva dette kunne være. Etter en liten stund skal jeg slippe Lumi ut i hagen (vi har sånn grønn liten inngjerding, som enkelte i nabolaget synes er grusom, men det får være en annen sak) og da får jeg meg litt av et syn. Akkurat på tomtegrensa står det en svær bjønn (eller en mann da), med bekmørk hettegenser, noen tribal-tatoveringer oppover nakken som gikk ut på 90-tallet, ikke et fjon på hode (det kan skje den beste) og sånne solbrille du sykler sykkelløp med.

Først trodde jeg det var en mann som skulle til naborekka og kanskje ikke fant frem, men jeg sniktitta mellom gardinene og så han stirra mot min leilighet. Det var da det traff meg at han kanskje skulle stjele Lumi, så jeg fikk panikk og ropte ho inn igjen.

Jeg synes dette var veldig merkelig, men det viktigste på morran for meg er frokost, hvis ikke blir jeg veldig gretten, dere vet, lavt blodsukker. Iallfall lagde jeg meg frokost og satte meg til rette for se enten dr. Phil eller real housewives. Brått hamrer det noe hinsides på døra, slik at Lumi ikke en gang turte å løpe ned til døra (ja, Lumi er egentlig en vakthund, så takk for den Lums). Jeg tenker at "ikke fader om jeg går ned å åpner den døra", så jeg åpna kjøkkenvinduet i annenetasje. Der står denne bjønnen som ser ut som han er tatt rett ut av en dårlig 70- talls film.

Torpedo:- Se å få ut Sigge (påfunnet navn) da"!
Meg:- Det er ikke noen Sigge her.. Helt rolig i stemmen akkurat som han var naboen.
Torpedo:- Drit i det'a, jeg veit han er der inne.
Meg:- Nei, det er ingen Sigge her inne, kun meg og samboeren som bor her.
Torpedo:- Så du er ikke Lissi (påfunnet navn)?
Meg:- Nei, jeg er ikke Lissi, jeg heter Christine og det er ingen Sigge her heller, så du må ha gått feil.
Torpedo:- Fader, da må jeg sjekke med sjefen igjen, må ha fått feil adresse.

VISST F, må du ha fått feil adresse!

Han kunne i det minste sjekka om navnet på postkassa stemmer før han braker løs på en vilt fremmed dør. 

Men ja, ikke hatt noen uvedkommende gjester siden den gang, eller, jeg fikk en fugl i peisen for ikke lenge siden, men det er en annen historie..   

2 kommentarer

Alexandra Emilie

04.02.2017 kl.00:18

oi, såpass ja.. skummelt da! utrolig fint bilde av deg forresten :)

dreamofstyle

04.02.2017 kl.08:46

Alexandra Emilie: gikk liksom ikke helt opp før han hadde gått ;p så hyggelig, ha en fin lørdag :)

Skriv en ny kommentar

dreamofstyle

dreamofstyle

27, Tønsberg

Hej og hopp! En jente som er glad i å skrive og dele bilder. Her vil jeg dele alt fra antrekk til opplevelser og tanker. Håper du liker bloggen! Dreamofstyle@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits